DAGELIJKS BANKIEREN

Rekeningen voor gerechtsdeurwaarders

Een collectieve schuldenregeling, een incasso of een gerechtelijke procedure Als gerechtsdeurwaarder krijgt u een specifiek aanbod . Met deze aangepaste rekeningen beheert u de financiën van uw dossiers en uw kantoor sneller én eenvoudiger.

Studierekening voor gerechtsdeurwaarders

De ideale rekening voor de inkomsten en de uitgaven van uw kantoor. Door uw professioneel vermogen apart te houden hebt u een beter zicht op de cashflow van uw kantoor. Opent u een studierekening voor gerechtsdeurwaarders?

Derdenrekening voor gerechtsdeurwaarders

Geld beheren voor uw cliënten? De derdenrekening voor gerechtsdeurwaarders stemt overeen met alle wettelijke bepalingen: de bedragen staan apart en zijn nooit opeisbaar. Bovendien is de rekening voordelig in gebruik, want u betaalt geen beheerskosten. 

Rubriekrekening voor gerechtsdeurwaarders

U kunt ongelimiteerd nieuwe rubriekrekeningen openen en sluiten. Ideaal voor een nauwkeurig overzicht op uw individuele dossiers. 

Rekening schuldbemiddeling

Wilt u overzichtelijk en correct de inkomsten van een debiteur verzamelen, beheren en verdelen binnen het kader van een collectieve schuldenregeling? Dan mag deze rekening niet ontbreken in uw studie. U beheert de Rekening schuldbemiddeling vlot via Fintro Easy Banking Business, zoals een eigen betaalrekening. 

Zonder loket, met Fintro Easy Banking Business

Uw rekeningen beheren waar en wanneer het u past? Dat doet u met Fintro Easy Banking Business. U regelt uw rekeningen snel en eenvoudig van thuis of op kantoor. En via uw laptop logt u in wanneer het u past. 

Meer weten over onze aangepaste dienstverlening voor gerechtsdeurwaarders? Kom praten met een Fintro-agent. Die is perfect op de hoogte van het reilen en zeilen in uw sector. 

Meer weten

Meer oplossingen voor deurwaarders

 • Fintro Easy Banking Business

  Beheer uw geldstromen gemakkelijker met onze online app. U bepaalt zelf de toegangsrechten van elke medewerker. 

  Fintro Easy Banking Business

 • Visa Business Blue kredietkaart

  Geniet van meer duidelijkheid in uw zakelijke uitgaven met de Visa Business Blue-kredietkaart*. 

  Ontdek Visa Business Blue

 • Debetkaart

  Met de debetkaart betaal je snel en efficiënt, in België en in alle landen van de Europese Economische Ruimte. 

  Debetkaart