DAGELIJKS BANKIEREN

Rekeningen voor advocaten

Ontdek onze zakelijke rekeningen

Een echtscheiding, een ontslag of een ander conflict … het verdedigen van uw cliënten vraagt veel aandacht. Uw financiële administratie verlichten, is dan ook een welkome oplossing voor uw drukke agenda. Met onze rekeningen voor advocaten bespaart u tijd en werk: ze zijn efficiënt, eenvoudig en snel in gebruik.

Kantoorrekening voor advocaten

Uw professioneel budget perfect gescheiden houden van uw persoonlijk vermogen? Dan is de kantoorrekening voor advocaten uw perfecte oplossing. Een aparte rekening exclusief voor de inkomsten en uitgaven van uw kantoor. Ideaal voor een nauwgezette opvolging van uw zakelijke cashflow. 

Derdenrekening voor advocaten

Geld dat u beheert voor uw cliënten moet u scheiden van andere vermogens. Deze derdenrekening voor advocaten stemt overeen met alle wettelijke bepalingen. U houdt de bedragen apart en ze zijn nooit opeisbaar. Bovendien doet u dat tegen een aantrekkelijk tarief, want de derdenrekening voor advocaten is gratis.

Rubriekrekening voor advocaten

Een aparte rekening voor elk dossier? Dankzij de gratis rubriekrekening voor advocaten kunt u ongelimiteerd nieuwe rekeningen openen en sluiten. Zo hebt u altijd een perfect zicht op uw individuele fondsen. En daar hoeft u niet eens voor naar uw bank te gaan. Gebruik Fintro Easy Banking Business!

Rekening Voorlopig Bewind

Deze rekening volgt de wettelijke normen, maar is flexibel in gebruik. Met de Rekening Voorlopig Bewind voert u verschillende beheersdaden uit, in naam van uw cliënt. En geeft de vrederechter u een nieuwe machtiging? De rekening zal overeenkomstig zo snel mogelijk worden aangepast. Zo speelt u kort op de bal en mist u geen enkele opportuniteit die het dossier vooruit kan helpen.

REKENINGEN EN KAARTEN

Onze oplossingen voor u

 • Business Blue

  De essentie voor het dagelijks beheer van uw bankzaken als ondernemer:

  • 1 professionele zichtrekening, 1 debetkaart en 1 kredietkaart*
  • uw transacties uitvoeren vanop afstand, waar en wanneer u wilt
  • extra voordelen

  Business Blue

 • Fintro Easy Banking Business

  Beheer gemakkelijker uw dagelijkse geldstromen met deze online toepassing:

  • uitgebreid internetbankieren
  • veilig en gebruiksvriendelijk
  • bepaal zelf welke medewerker wat mag doen

  Fintro Easy Banking Business

 • Visa Business Blue kredietkaart

  Krijg met deze kredietkaart* een beter zicht op uw professionele uitgaven. U kunt zorgeloos betalen, overal ter wereld en u behoudt een helder overzicht van uw uitgaven.


  Visa Business Blue

 • Debetkaart

  Betaal vlot en efficiënt met deze kaart, in België en alle Europese landen. U kunt overal veilig betalen en uw debetkaart personaliseren met uw bedrijfslogo. U hebt toegang tot CASH-punten.

  Debetkaart