LENEN

Roll Over Krediet

PRAKTISCH

Financier uw investeringen

Een bedrijfspand kopen? Een bedrijfsovername regelen? Met een Roll Over Krediet combineert u de voordelen van een vaste terugbetaling op lange termijn met een voordelige rentevoet op korte termijn. 

UW VOORDELEN

Vanaf 250.000 euro

U leent een bedrag vanaf 250.000 euro over minimaal 1 jaar en maximaal 15 jaar. Bij elke geldopname geniet u van een nieuw interesttarief, gebaseerd op Euribor. 

MEER INFO

Contacteer ons

Voor meer info over het Roll Over Krediet of om uw krediet aan te vragen, kunt u terecht bij uw Fintro-agent. 

Investeer in uw bedrijf

Het Roll Over Krediet is ideaal voor grote investeringen en projecten die snel renderen.

U beslist hoeveel en wanneer

U bepaalt zelf het bedrag, de looptijd en de regelmaat van uw terugbetaling. Bovendien neemt u het krediet op wanneer u het nodig heeft, over een periode van maximaal drie jaar. 

Een scherp tarief

Telkens u een deel van uw krediet opneemt of terugbetaalt, geniet u van de voordelige Euribor-rentevoeten die op dat ogenblik gelden.

Betaal flexibel terug

U beslist zelf of u tijdens een bepaalde periode enkel de interesten betaalt. Het kapitaal kunt u zelfs aflossen op de vervaldag. U kunt het krediet ook volledig of gedeeltelijk vervroegd terugbetalen. 

Optimaliseer uw belastingen

De interesten van het Roll Over Krediet trekt u gewoon af als beroepskost. U leent dus goedkoop, flexibel én fiscaal voordelig. 

Meer weten?

Alle details over het Roll Over Krediet vindt u terug in de productfiche. 

LENEN

Ook interessant voor u

 • Investeringskrediet

  Leen een vast bedrag voor een vaste periode en financier grote investeringen in uw onderneming vanaf 25.000 euro. 

  Meer weten

 • Flexikrediet

  Financier uw investeringen vanaf 100.000 euro tegen voordelige tarieven over een looptijd tot 20 jaar. 

  Meer weten

 • Straight Loan

  Met een Straight Loan is uw geld binnen de 48 uur beschikbaar. Zo brengt u uw budget in alle omstandigheden opnieuw in evenwicht. 

  Meer weten

 • Ontdek ons aanbod voor VME’s

  We bieden u tal van oplossingen op maat. U krijgt alle tools om uw dagelijkse bankzaken efficiënt te beheren. En met ons Investeringskrediet voor verenigingen van mede-eigenaars kunt u uw renovatieprojecten financieren.

  Meer weten

Wettelijke informatie

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, B-1000 Brussel - RPR Brussel - BTW BE0403.199.702 - Tussenpersoon erkend onder FSMA-nr. 25.879A. Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV.