Online bankieren

#
Wist u dat…
 • u met Fintro Easy Banking App uw bank altijd bij de hand heeft?
Download Fintro Easy Banking App

Aan uw zijde

#
Wist u dat…
 • u nu kan huren, en later kopen?
Ontdek HappyNest

Online bankieren

 • Vraag het aan Fintro
#
Wist u dat…
 • u met Fintro Easy Banking App uw bank altijd bij de hand heeft?
Download Fintro Easy Banking App

Aan uw zijde

#
Wist u dat…
 • u nu kan huren, en later kopen?
Ontdek HappyNest
LENEN

Optiline, de kredietopening op uw kredietkaart

PRAKTISCH

Gespreide terugbetaling

Optiline1 is een kredietopening op uw kredietkaart. U gebruikt uw kredietkaart om uw (online) aankopen te doen, maar betaalt de uitgaven gespreid en op uw eigen tempo terug.

UW VOORDELEN

Maximaal betaalcomfort

U bepaalt zelf hoe u de terugbetaling van uw uitgaven spreidt, met een minimum van 5,60% van het schuldsaldo of van het totale bedrag van de kredietopening.

MEER INFO

In uw Fintro-kantoor

Wilt u advies of meer details hierover? Uw Fintro-agent staat voor u klaar!

Kies zelf hoeveel u maandelijks terugbetaalt

Alles in één keer of gespreid? Met de flexibiliteit van Optiline houdt u uw budget in evenwicht. Ontdek ook de andere voordelen.

Terugbetalen op uw eigen tempo

U betaalt uw kredietkaartuitgaven  maandelijks terug op uw eigen tempo, minstens 5,60% van het saldo of het totale bedrag van de kredietopening. U kunt elk bedrag dat u al terugbetaalde, opnieuw ontlenen.

Alleen interest op wat u uitgeeft

U betaalt alleen interesten op de opgenomen bedragen. Gebruikt u uw kredietlijn niet, dan betaalt u geen interesten.

 

 

In eigen beheer

Via een online account beheert u zelf uw uitgaven en terugbetalingen. Zo kunt u ook geld overschrijven van Optiline naar uw betaalrekening. 

U kunt van deze handige diensten ook gebruik maken via Optiline Phone express op het nummer 02 508 44 40.

Let op de nulstelling

Optiline is onderworpen aan een nulstellingstermijn. Dit is de dag waarop het uitstaande saldo volledig terugbetaald moet worden. Ze wordt berekend op basis van het bedrag van de kredietopening en de datum van het eerste gebruik.

Meer weten?

Wilt u hierover meer weten? U vindt alle informatie in de documenten die we voor u selecteerden:

OOK INTERESSANT VOOR U

Andere oplossingen op maat van uw budget

Wij bieden u oplossingen op maat zonder uw budget uit evenwicht te brengen.

 • Directe Reserve1 (kredietopening)

  De Directe Reserve biedt u de mogelijkheid om tot een bepaald bedrag negatief te gaan op uw betaalrekening. U gebruikt deze kredietopening waar, wanneer en waarvoor u dat wilt.

  Ontdek de Directe Reserve

   

 • Rondo1 (kredietopening)

  Klassieke debetkaart, gekoppeld aan een kredietopening. U gebruikt de geldreserve naar wens om aankopen te doen en geld op uw betaalrekening te storten. Betaal terug op uw eigen tempo.

  Ontdek Rondo

 • Persoonlijke Lening2 (lening op afbetaling)

  U hebt met deze lening een extra budget van 1.250 tot 50.000 euro naargelang het doel van uw plannen. U hebt geen facturen of aankoopbewijzen nodig om uw persoonlijke project te realiseren.

  Meer over de persoonlijke lening

 • Nog geen kredietkaart?

  Met een kredietkaart* op zak reist u met een gerust hart en betaalt u makkelijk al uw aankopen online en wereldwijd. Bovendien geniet u van uitstel van betaling.

  Meer over onze kredietkaarten

Wettelijke informatie

1Kredietvorm: kredietopening. De bepalingen inzake consumentenkrediet uit hoofdstuk 1 van titel 4 uit boek VII Wetboek Economisch Recht zijn van toepassing. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door AlphaCredit nv, kredietgever, Sint-Lazaruslaan 4-10/3, B-1210 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0445.781.316. Verbonden agent: BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE0403.199.702. Fintro is een onderdeel van BNP Paribas Fortis nv.

2Kredietvorm: Lening op afbetaling. De bepalingen inzake consumentenkrediet uit hoofdstuk 1 van titel 4 van boek VII Wetboek Economisch Recht zijn van toepassing. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door AlphaCredit nv, kredietgever, Warandeberg 8 bus C, B-1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE0445.781.316. Verbonden agent: BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, B-1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE0403.199.702. Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis nv.