Online bankieren

#
Wist u dat…
  • u met Fintro Easy Banking App uw bank altijd bij de hand heeft?
Download Fintro Easy Banking App

Aan uw zijde

#
Wist u dat…
  • u nu kan huren, en later kopen?
Ontdek HappyNest

Online bankieren

  • Vraag het aan Fintro
#
Wist u dat…
  • u met Fintro Easy Banking App uw bank altijd bij de hand heeft?
Download Fintro Easy Banking App

Aan uw zijde

#
Wist u dat…
  • u nu kan huren, en later kopen?
Ontdek HappyNest
SPAREN EN BELEGGEN

Easy Investment Advice

PRAKTISCH

Beleggingsadvies op maat

Easy Investment Advice? Dat betekent voor u beleggingsadvies op maat. Uw Fintro-agent staat u bij met raad en daad op basis van uw specifieke behoeften bijvoorbeeld fiscaal voordelig beleggen, voor een specifiek project of om je kapitaal te laten groeien. Eenmaal belegd, hoeft u niets meer te doen.

UW VOORDELEN

Begeleiding van A tot Z voor beleggers

Uw Fintro-agent loodst u doorheen het hele adviesproces, met begeleiding van start tot finish. U krijgt  alle nodige informatie om een belegging te kiezen die bij u past. U kunt altijd met al uw vragen terecht bij uw Fintro-agent. Hij zoekt dan antwoorden en oplossingen voor uw beleggingen.

MEER INFO

Maak een afspraak om te beginnen met beleggen

Om te beginnen met beleggen maakt u eerst een afspraak met uw Fintro-agent. Hij bekijkt samen met u uw financiële situatie, wat u wilt bereiken en hij gaat na hoe het staat met uw kennis over beleggen. Nadien formuleert hij een aangepast voorstel, in lijn met uw doelstellingen.  

Een solide geldreserve alvorens te investeren

Voor u gaat beleggen, benut u best eerst alle fiscale spaarmogelijkheden en voorziet u een stevige spaarbuffer voor onvoorziene omstandigheden. Spreek erover met uw Fintro-agent.

De 4 voordelen van beleggingsadvies

Profiteer van ons advies en onze ondersteuning om met vertrouwen en volgens uw keuzes te beleggen.

Beleggingen voor u

Uw Fintro-agent gaat uw situatie na op basis van een aantal specifieke vragen. Op basis van dit gesprek geeft hij u beleggingsadvies via een voorstel, dat  een ‘perfect fit’ voor u zal zijn. Als uw financiële situatie wijzigt, dan kunt u altijd laten nagaan of het product nog geschikt is voor u.

Comfortabel beleggen

De beursactualiteit of uw portefeuille opvolgen is niet nodig. U hoeft dus niet wakker te liggen van uw belegging, dat doen specialisten voor u. Uw beleggingen zijn dan ook in goede handen, dat is comfortabel beleggen zonder zorgen.

U maakt uw keuze

Uw Fintro-agent stelt beleggingen voor in overeenstemming met uw financiële situatie en het risico dat u wilt nemen. U kiest uiteindelijk waarin u uw geld belegt. Reken erop dat u producten krijgt die perfect bij u passen.

Uw koopkracht handhaven met beleggen

De rente op de spaarrekening ligt lager dan de jaarlijkse inflatie. Uw geld wordt dus minder waard, met beleggen daarentegen maakt u kans om uw koopkracht te behouden en deze zelfs te laten groeien.

BELEGGEN MET ADVIES

Maak gebruik van ons beleggingsadvies

Maak een afspraak

U maakt een afspraak en uw Fintro-agent gaat met u in gesprek over wat u wilt bereiken, uw doelstellingen, uw financiële situatie, uw kennis en ervaring, enz. Hij stelt een ‘eenmalig’ beleggersprofiel op, formuleert een voorstel en legt in alle transparantie de producten uit, ook de risico’s, de taksen en de kosten. U beslist. Uw Fintro-agent schrijft in op de gekozen producten. De afspraak duurt ongeveer 1,5 uur. Let op: Als u samen wilt beleggen, dan moet u, alleszins de eerste keer, samen naar de afspraak komen.

Kort uw afspraak in en bereid volgende zaken thuis al voor:

Doe de Kennis & Ervaring-test als u die nog niet deed, en bekijk zeker onze filmpjes en kennisfiches over alle beleggingscategorieën.

Start met beleggingsadviesMaak een afspraak