Online bankieren

#
Wist u dat…
  • u met Fintro Easy Banking App uw bank altijd bij de hand heeft?
Download Fintro Easy Banking App

Aan uw zijde

#
Wist u dat…
  • u nu kan huren, en later kopen?
Ontdek HappyNest

Online bankieren

  • Vraag het aan Fintro
#
Wist u dat…
  • u met Fintro Easy Banking App uw bank altijd bij de hand heeft?
Download Fintro Easy Banking App

Aan uw zijde

#
Wist u dat…
  • u nu kan huren, en later kopen?
Ontdek HappyNest

DAGELIJKS BANKIEREN

Overstromingen: u hebt onze steun

  • Maartregelen hypothecair krediet voor particuliere klanten

  • Kredietmaatregelen voor ondernemingen en zelfstandigen

Met u

Ons land maakt moeilijke tijden door, maar er ontstaat spontaan een ongelooflijke solidariteit. Ook wij willen onze klanten, gezinnen en getroffen ondernemers steunen waar we kunnen. Het Rode Kruis, dat in deze moeilijke tijden essentieel werk verricht, krijgt ook steun vanuit de hele BNP Paribas Groep.

Maatregelen hypothecair krediet voor particuliere klanten

Terugbetaling van uw hypothecair krediet

Bent u getroffen door de overstromingen en kunt u uw hypothecair krediet moeilijk aflossen? Als u aan de voorwaarden voor aanvaarding voldoet, kunt u een verzoek indienen om de kapitaalsaflossingen voor een bepaalde periode op te schorten. Spreek erover met uw adviseur of bel ons op 02 433 42 56.

Terwijl u wacht op uitbetaling van uw schadevergoeding

Als u andere moeilijkheden ondervindt, neem dan contact op met uw adviseur of bel het speciale nummer. Hij of zij zal uw situatie analyseren en u begeleiden om voor u passende oplossingen te vinden.

Kredietmaatregelen voor ondernemingen en zelfstandigen

Ligt uw activiteit stil of is ze ernstig verstoord door de overstromingen? Of het nu gaat om een tijdelijke lening tot uw verzekering uitbetaalt, de financiering van stockaankopen of een oplossing voor uw bedrijfswagens*... u krijgt de steun en de service die u nodig hebt.

Onze adviseurs zullen, afhankelijk van uw situatie, met u bespreken welke de meest geschikte oplossingen zijn. Neem contact op met uw contactpersoon of bel de speciale lijn: 02 433 42 56.

Maatregelen voor Wallonië

Zelfstandigen en kmo’s die door de overstromingen zijn getroffen, kunnen een voorschot aanvragen bij SOWALFIN. De voorwaarden voor de toekenning van een voorschot vindt u op de site van SOWALFIN.

Bescherm uzelf tegen online fraude

De gelegenheid maakt de dief

De huidige situatie kan beangstigend zijn. En dat weten cybercriminelen ook. E-mails, sms’en, WhatsApp-berichten, Facebook, ... cybercriminaliteit komt steeds vaker voor. Wees voorzichtig voordat u op een link of een bijlage klikt of de instructies in een brief volgt.

Uw bank zal u nooit vragen om uw bankkaart op te sturen of om vertrouwelijke informatie te geven - telefonisch, per mail, per post of op een andere manier. Uw geheime codes, handtekening van de kaartlezer, itsme-code, uw Easy Banking Web-wachtwoord en uw Easy Banking-code... geef ze nooit door aan derden!

Hebt u twijfels? Bel 02 762 620 00 en stuur het verdachte bericht naar phishing@bnpparibasfortis.com.