Online bankieren

#
Wist u dat…
  • u met Fintro Easy Banking App uw bank altijd bij de hand heeft?
Download Fintro Easy Banking App

Aan uw zijde

#
Wist u dat…
  • u nu kan huren, en later kopen?
Ontdek HappyNest

Online bankieren

  • Vraag het aan Fintro
#
Wist u dat…
  • u met Fintro Easy Banking App uw bank altijd bij de hand heeft?
Download Fintro Easy Banking App

Aan uw zijde

#
Wist u dat…
  • u nu kan huren, en later kopen?
Ontdek HappyNest
SPAREN EN BELEGGEN

Flexinvest

PRAKTISCH

Beleg vanaf 30 euro per maand

Beleggen doet u al vanaf slechts 30 euro per maand, ook grotere bedragen zijn mogelijk. U kiest zelf het bedrag en u wijzigt, pauzeert en stopt wanneer u het wilt. Beleggen is er voor iedereen, start vandaag nog!

UW VOORDELEN

Beleg voor het milieu

Met Flexinvest kiest u voor duurzaam en verantwoord beleggen. Profiteer van onze expertise en ontdek dat dit type investering en een potentieel rendement hand in hand kunnen gaan.

MEER INFO

Beleg via Fintro Easy Banking Web en App

Inschrijven was nog nooit zo gemakkelijk, dat doet u online. U kunt ook perfect uw belegging opvolgen in Fintro Easy Banking Web en Fintro Easy Banking App. U weet precies waar u aan toe bent met uw beleggingsplan. Zo eenvoudig is het!

VIDEO
Een beleggingsplan dat bij u past
Eenvoudig beleggen met Flexinvest.
Alles over Flexinvest in één minuut …

BELEGGEN

Kosten en belastingen

Kosten en taxen

Het beleggingsplan is gratis, ook de stopzetting. U betaalt wel instapkosten elke keer u een bedrag in uw gekozen fonds belegt: maximaal 2,50 % op hetbelegde bedrag. De lopende kosten zijn elk jaar verschillend en worden ingehouden op de waarde van het fonds.

Waarom moet u instapkosten betalen?

Wanneer u een of meer deelbewijzen van een fonds koopt, betaalt u deze kosten voor de commercialisering en professionele ondersteuning die u krijgt als u inschrijft op een fonds.

Belastingen op uw beleggingsfonds

Roerende voorheffing: bepaalde fondsen kunnen voor meer dan 10% in schuldvorderingen belegd zijn. Bij de verkoop van deze fondsen betaalt u hierdoor 30% roerende voorheffing op de meerwaarde van deze schuldvorderingen, dus op slechts een deel  van uw eventuele totale meerwaarde.

Taks op beursverrichtingen (TOB): u betaalt geen TOB bij instap. Bij uitstap – dus als u verkoopt – betaalt u 1,32 % TOB voor kapitalisatiedeelbewijzen met een maximum van 4.000 euro. Deze taks betaalt u op de waarde van uw belegging op het moment van de verkoop. Deze informatie geldt voor de gewone belegger in België en kan later nog wijzigen.

Klinkt beleggen u vreemd in de oren?

U bent niet vertrouwd met beleggen? U hebt vragen over beleggen en beleggingen? We helpen u graag verder met tekst en uitleg.  Ontdek de verschillende soorten beleggingen en de tarifering van de voornaamste effectenverrichtingen (pdf).