Menu

Dichtbij bankieren doe je bij Fintro

U koos nog niet voor dichtbij bankieren?

Wacht tot u gelezen heeft hoe we het bij Fintro aanpakken. Wij bankieren immers nog echt van mens tot mens. Zodat u gerust kunt zijn dat uw financiën goed geregeld worden door specialisten die weten wie u bent. Interesse? Contacteer dan de Fintro-bankagent in uw streek.

Dichtbij bankieren, dat is bankieren van mens tot mens. Zodat u gerust kunt zijn dat uw financiën goed geregeld worden door specialisten die u kent. En dat ziet u bij Fintro. De uitstekende klantentevredenheid spreekt jaar na jaar voor zich.

Het recept? Onze professionele bankagenten kennen hun klanten door en door. Het maakt dat ze resoluut kiezen voor langetermijnrelaties. En voor heldere oplossingen die écht passen bij ieders leven. We zijn fier op al onze Fintro-bankagenten en medewerkers. Omdat ze ver gaan voor élke klant. Maar altijd dichtbij blijven.

Nabijheid

Onze bankagenten zijn ondernemers die verankerd zijn in hun regio. Ze weten wat er leeft en zijn betrokken bij elk van hun klanten. Zo kunt u rekenen op een hecht team van gekende gezichten, dat elke dag aan uw zijde staat.

Mensentaal

Het eerste wat de Fintro-bankagenten doen? Da’s de tijd nemen om goed naar u te luisteren. Alleen zo kunnen zij het juiste advies geven, in een taal die niet alleen specialisten begrijpen. Maar die ook voor elke klant helder en duidelijk is.

Vakkennis

Bij Fintro kennen we niet alleen onze klant, maar ook ons vak. Elk Fintro-team bestaat uit specialisten die de financiële wereld door en door kennen. En die ons ruime aanbod tot in het kleinste detail beheersen. Het resultaat? Professioneel advies dat 100% bij u past en waarbij u zich 100% goed kunt voelen.

Bereikbaarheid

Menselijk contact komt bij ons op de eerste plaats. Onze Fintro-bankagenten blijven dan ook vlot en persoonlijk bereikbaar, op momenten die ook in úw agenda passen. Dat kan live op kantoor of op afstand. Uw bankzaken hoeven dus niet te wachten tot uw bank er tijd voor heeft.

Oplossingsgericht

Bankagenten die meedenken én vooruitkijken zijn goud waard, zeker in deze steeds hectischere wereld. U kunt ervan op aan dat zij en hun team zoeken naar oplossingen die ú beter uitkomen. En die passen bij elke situatie in uw leven.

Wilt u meteen kennismaken met de Fintro-aanpak?

Dan vindt u hier de dichtstbijzijnde Fintro-bankagent.

U bent van harte welkom!

U vindt steeds een Fintro-agent in uw buurt

Vul het postcode nummer in