Menu

Ons aanbod ‘Jongeren’

Veiligheid en eenvoud

Jongeren hebben 1001 dingen om over na te denken en al te dikwijls zien we het financiële over het hoofd. Met ons aanbod van op maat gemaakte producten en diensten zorgt Fintro voor de beste tools om jouw geld te beheren en onafhankelijkheid te verwerven: zichtrekening, spaarrekening, bank- en kredietkaarten, maar ook online beheren, je hebt alles wat je nodig hebt voor je eerste stappen in de bankwereld.

Go-Start, voor de 11- tot 17-jarigen

Het eerste zakgeld, de eerste ‘kleine’ jobs, ... Cash is goed, maar het op een rekening zetten, dat is beter. Met Go-Start, heb je alles wat je nodig hebt om te beginnen: een zichtrekening, een debetkaart, online bankieren en de zeer nuttige mobiele diensten.

Go-Life, voor de 18- tot 28-jarigen

Als student stapelen de jobs zich op. Als je aan het werk bent, dan moet je een salaris beheren. Voor al deze situaties omvat Go-Life alle producten en diensten die nodig zijn voor gemakkelijk dagelijks bankieren: twee debetkaarten, een kredietkaart* en alle online diensten aangeboden door Fintro, met name de toegang tot Fintro Easy Banking.

*onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag.

De projecten …

Fintro biedt alle mogelijkheden om te sparen voor een toekomstig project. Met verschillende formules, aangepast voor jouw doeleinden (huisvesting, aankoop van een auto, bruiloft, ...), ben je zeker dat je dromen werkelijkheid worden.

Online …

Je Fintro-agent is altijd beschikbaar om je te begeleiden door de financiële wereld. Voor het zogenaamde dagelijks bankieren, heb je toegang tot alle online diensten die jouw bank je kan bieden.

Veiligheid …

Vandaag, of het nu gaat om een vertrek met Erasmus of het betalen van een online aankoop, is veiligheid een must. Met een kredietkaart of een herlaadbare kredietkaart betaal je in alle veiligheid.