Menu

Betaalmiddelen van vandaag

U staat bij de bakker. En u wilt uw brood snel, makkelijk en veilig betalen. En als u het nu eens zou kopen zonder uw kaart uit uw portefeuille te halen? Kent u alle beschikbare nieuwe betaalmiddelen, online of in winkels? Hier vindt u ze allemaal!

Contactloos betalen

Met uw kaart...

Betalen met uw debet- en kredietkaart, zonder de betaalautomaat aan te raken? Het is mogelijk. Dankzij de contactloze technologie op de nieuwe debet- en kredietkaarten houdt u uw kaart eenvoudigweg in de buurt van de terminal en de betaling wordt uitgevoerd. Als de betaling niet meer is dan 50 euro, hoeft u niet eens uw code in te geven. Voor een totaalbedrag van 100 euro kunt u meerdere betalingen doen, zonder uw pincode in te voeren. Boven deze limiet moet u uw code intikken.

... en zonder

Hebt u uw kaart niet bij? Betaal dan met uw smartphone of uw smartwatch! Hou ze bij de terminal of scan de QR-code, bevestig de betaling, en het is al betaald. Apple Pay, Google Pay, Fitbit Pay, Garmin Pay, Payconiq by Bancontact, ... u hoeft alleen maar de app te kiezen die bij u past. Hier is de betalingslimiet die van de kaart die gekoppeld is aan uw app.

Zo betaalt u altijd in alle veiligheid.

En hoe veilig is dat allemaal?

De veiligheid van uw Fintro Easy Banking App en uw Fintro Easy Banking Web is onze prioriteit.

Hier vindt u enkele tips om online fraude te vermijden en eveneens wat u moet doen als u uw smartphone of tablet bent verloren, of als ze zijn gestolen.

Handelaars: bied uw klanten de keuze

betaalmiddelen. Uw klanten gebruiken hun (contactloze) kaart, en zelfs al hun smartphone of horloge. Wilt u die tendens graag volgen en hen een ruim aanbod betaalmiddelen aanbieden?

Kies voor onze betaaloplossingen