Menu

Uw tool voor budgetbeheer in Fintro Easy Banking App

Verbeter uw budgetbeheer

Uw Fintro Easy Banking App helpt u voortaan bij het dagelijkse beheer van uw budget door u een analyse aan te bieden van uw uitgaven. Want u het leven makkelijker maken, dat is onze prioriteit.

Ontvang een instantoverzicht van uw uitgaven

In enkele klikken krijgt u toegang tot een instantoverzicht van uw uitgaven in de vorm van een duidelijke grafiek. Zo ziet u waar uw geld naartoe gaat en kunt u uw budget optimaliseren.

Download de app om uw budget te beheren

Hebt u interesse in deze nieuwigheid, maar gebruikt u Fintro Easy Banking App nog niet? Wacht niet langer en download de app nu meteen.

Analyseer uw budget

Dankzij Fintro Easy Banking App hebt u op uw startscherm een instantoverzicht van uw uitgaven van de lopende maand. Een realtimezicht op uw budget voor een beter beheer op dagelijkse basis.*

Volg de evolutie van uw uitgaven

Aan de hand van een duidelijke grafiek ziet u uw uitgaven per week, per maand of per jaar. Zo volgt u de evolutie van uw budget en kunt u de nodige wijzigingen aanbrengen om overbodige uitgaven te voorkomen.

Maak de balans op van uw maanduitgaven

Elke maand krijgt u belangrijke informatie over de uitgaven van de maand voordien. Zo ziet u in welke winkel u het meest hebt uitgegeven en welke uw grootste uitgave was. Handig om uw budget zo goed mogelijk te beheren!

Voor welke rekeningen?

Voor alle privérekeningen waarvan u (co)houder bent. De analyse is gebaseerd op de gegevens van uw betaalrekening en die van uw spaarrekening. Klik op de knop in de rechterbovenhoek van het scherm om de lijst van geanalyseerde rekeningen te zien.

*De analyses worden u enkel ter informatie aangeboden. Ze zijn geenszins bedoeld voor boekhoudkundige doeleinden.

Installeren en aan de slag

Hoe starten met Fintro Easy Banking App?

Hou uw smartphone en/of tablet, uw debetkaart en uw kaartlezer bij de hand.

1

Downloaden: afspraak in de App Store of op Google Play.

2

Activeren: open de app, ga naar ‘Aan de slag’ en volg de instructies.

3

Gebruiken: meld u aan en gebruik uw mobiele app in alle veiligheid, altijd en overal.

Heeft u een Android smartphone of tablet?

Heeft u een iPhone of iPad?

Aan uw zijde