Menu

Cash

Geld opnemen met uw Fintro-debetkaart

  • Standaard kan u tot 625 euro per verrichting en tot 1.250 EUR per week opnemen aan een Fintro-bankautomaat.
  • Bedragen tussen 1.250 en 7.000 EUR: verhoog de limiet van je bankkaart en neem het geld op aan een Fintro/BNP Paribas Fortis-bankautomaat. U kunt deze verhoging aanvragen aan uw kantoor of via Fintro Easy Banking Web (klik dan op het dropdown-menu rechts naast de kaart, en dan op wijzigen). Regelmatig grotere bedragen nodig? Vraag uw kantoor of Fintro-agent naar permanent hogere limieten.
  • Bedragen vanaf 7.000 EUR: contacteer uw Fintro-agent . Hij zal u aangeven welke oplossing het best voor u geschikt is.

Makkelijker geld storten met Cash deposit

In een Cash Deposit automaat kunt u eurobankbiljetten deponeren. De automaat telt die en stort het bedrag de dag zelf op de gekozen rekening.

  • Toegankelijk van 6 uur ‘s ochtends tot 23 uur ‘s avonds, 7 dagen op 7.
  • U kan maximaal 150 biljetten per keer storten maar u kunt uiteraard meerdere stortingen na elkaar uitvoeren.
  • Zeker en snel: U hoeft het geld niet te sorteren, de automaat gaat hun geldigheid na en vraagt u het bedrag te bevestigen. U krijgt vervolgens een ontvangstbewijs. Uw storting verschijnt de dag zelf op uw zakelijke rekening.
  • Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de Cash Deposit machine, u kan dus zoveel stortingen doen als u wil.

Geen tijd om uw geld te deponeren aan de stortingsautomaat? Met de Cash Deposit kaart of Access kaart kunnen uw medewerkers de storting op de rekening van uw zaak uitvoeren.

Wisselgeld online reserveren

Het is ook mogelijk om wisselgeld te reserveren.

Vreemde munten bestellen

Beschikt u graag over wat vreemde valuta om betalingen te doen onderweg of op uw bestemming in het buitenland? Daar helpen we u graag bij. Hoe kunt u gemakkelijk aan vreemde valuta geraken? Neem contact op met uw kantoor.

Waar kan ik met mijn cash geld terecht?

  • Wil u kleingeld storten op uw zakelijke rekening? Dan kan u bij uw Fintro-kantoor terecht tijdens de kantooruren. Opgelet, dit is een dienst die niet in elk kantoor beschikbaar is. Contacteer uw Fintro-agent voor meer info.
  • Wil u beroepsmatig grote sommen in biljetten en/of pasmunten storten of opnemen? Dan kan u beroep doen op een beveiligd waardetransport door een daartoe vergunde firma. Zo hoeft u daarvoor zelf niet meer naar het kantoor te gaan en het transport is absoluut veilig. Bovendien zijn de kosten van een waardetransport 120% fiscaal aftrekbaar voor eenmanszaken en kmo’s die aan enkele voorwaarden voldoen. Kom even langs in uw Fintro kantoor. Wij brengen u graag in contact met een veilige transporteur.
  • Wilt u de hoeveelheid cash geld in uw zaak beperken? Dan is een betaalterminal de ideale oplossing. Ontdek de Fintro terminals.