Menu

Klant worden

Wilt u klant worden?

Klant worden bij Fintro betekent het (her)ontdekken van de voordelen van een lokale bankrelatie en tegelijkertijd gebruik maken van de modernste digitale tools. Zodra u uw eerste rekening opent, geniet u van een gepersonaliseerde aanpak. Omdat uw behoeften niet die van uw buurman zijn.

Daarom nodigen wij u uit om contact op te nemen met de Fintro-agent van uw keuze door dit korte formulier in te vullen. Hij zal persoonlijk contact met u opnemen om een gesprek vast te leggen om Fintro klant te worden. U zult snel ontdekken dat niets het verstandige advies van een lokale onafhankelijke agent die zijn klanten, zijn beroep en zijn regio kent, kan vervangen.

Een lokale bankrelatie

Als onderdeel van BNP Paribas, bestaat Fintro uit een netwerk van meer dan 300 onafhankelijke agenten die maar één wens hebben: u in volledige onpartijdigheid van dienst zijn.

Een persoonlijke benadering

Uw Fintro-agent zal u steeds met kennis van zaken helpen, op basis van persoonlijk contact en volgens uw privé en professionele situatie.

Moderne digitale tools

Dankzij onze online en mobiele oplossingen, waar u gratis toegang toe heeft, kunt u uw bankverrichtingen eenvoudig, op elk moment en in alle veiligheid afhandelen.