Menu

Wie zijn wij?

Nabijheid, vertrouwen en dialoog

In een wereld van 1.001 mogelijkheden maakt u elke dag keuzes, groot en klein. Ze bepalen welke wegen u inslaat, uw ontmoetingen onderweg en de plekken waar u thuiskomt. Die keuzes hoeft u gelukkig niet alleen te maken: u vraagt raad en zoekt advies bij wie dicht bij u staat. In overleg en vertrouwen.

Daarom kiezen we er ook bij Fintro voor om dichtbij te blijven. Letterlijk en figuurlijk.

Fintro, dat is:

 • een sterk Belgisch netwerk van zelfstandige bankagenten;
 • al meer dan 100 jaar tot uw dienst;
 • meer dan 1.000 gemotiveerde medewerkers: vertrouwde contactpersonen op wie u écht kunt rekenen, als particulier en als ondernemer;
 • een nabije en toegankelijke bank met kantoren in het hele land; een vaste waarde in uw streek.

Fintro biedt u:

 • de producten en diensten van BNP Paribas Fortis, de grootste bank van het land;
 • experts in elk kantoor, ondersteund vanuit de hoofdzetel in Brussel;
 • een voortdurend groeiend aanbod voor online bankieren: Fintro Easy Banking Web, Fintro Easy Banking App en Fintro Easy Banking Business;
 • professioneel en persoonlijk advies in úw taal, met oplossingen op maat van uw behoeften;
 • vlot bereikbare medewerkers bij wie u altijd terechtkunt voor een afspraak, zowel live als online.

Via de PrixFintroPrijs, Supporting Young Artists, steunen we kunst en cultuur

Fintro beloont jaarlijks jonge kunstenaars die blijk geven van durf, visie en maatschappelijk engagement. Het gaat om artiesten tussen 18 en 32 jaar van wie het onmiskenbaar talent mens en maatschappij uitdaagt om kritisch in de spiegel te kijken. Want in het kleine atelier, het lokale repetitiezaaltje of het schrijfhok in de tuin worden elke dag nieuwe verhalen gemaakt. De vele geëngageerde en creatieve jonge mensen uit alle hoeken van het land verdienen dan ook alle aandacht en steun om wat ze in hun mars hebben ten volle te ontwikkelen. De PrixFintroPrijs bekroont kunstenaars in vijf categorieën. Meer Weten

Voor ons staat de mens centraal

Bij Fintro staat menselijk contact centraal: voor ons zijn het de mensen achter de cijfers die echt tellen. Daarom zetten we mee onze schouders onder verschillende maatschappelijk verantwoorde initiatieven die naadloos aansluiten bij onze waarden.

Zo is Fintro sinds 2018 trotse sponsor van het Paralympic Team Belgium. Dit partnership kadert perfect in onze overtuiging dat sport mensen met elkaar verbindt, gemeenschappen samenbrengt, inclusie bevordert en ons allen kan inspireren.

Daarnaast steunen we onder meer:

 • Be.Face, een netwerk van ondernemingen die hun middelen samenbrengen om de sociale en professionele integratie van kwetsbare doelgroepen te bevorderen. Dit gebeurt aan de hand van concrete acties, in samenspraak met lokale spelers. Zo hielpen een aantal Fintro-medewerkers mee aan de voedselbedelingen in Brussel en hielden ze een inzameling van schoolmateriaal voor minderbedeelde families.
 • Te Gek!?, een vereniging die het taboe rond geestelijke gezondheid verder wil slopen. Via tal van activiteiten en nieuwe methodieken zetten ze bovendien in op een humane geestelijke gezondheidszorg. 
 • Het Lezerscollectief, een netwerk van straffe vrijwillige leesbegeleiders dat mensen met elkaar verbindt en sterker maakt in de maatschappij door samen in diverse leesgroepen literaire verhalen en gedichten te lezen.

Wil u in deze wereld van 1.001 mogelijkheden een stukje van uw weg samen met ons afleggen? In overleg en vertrouwen? We kijken er al naar uit om u te leren kennen. Welkom bij Fintro!

Word klant bij Fintro

Klant worden bij Fintro, dat is de voordelen (her)ontdekken van een lokale bankrelatie en tegelijk gebruikmaken van de modernste digitale tools. Van zodra u uw eerste rekening opent, geniet u van een persoonlijke aanpak op maat. Wat uw behoeften zijn nu eenmaal niet die van uw buren! Klant worden.

Bankier hoe en wanneer u wil

Een vraag? Een plan of concreet project? Een bankverrichting in alle discretie en vertrouwen? We staan voor u klaar – hoe, waar en wanneer u wil. In het kantoor, per telefoon of videogesprek… Aan u de keuze! Meer weten.