Menu

Coronavirus: wij houden u op de hoogte

Uw bank blijft bereikbaar, ook in de huidige omstandigheden

Uw gezondheid en die van onze medewerkers staat bij ons centraal, naast de continuïteit van onze dienstverlening. Daarom geven wij, zoals de federale regering aanraadt, de voorkeur aan bankieren op afstand.

Via Fintro Easy Banking Web, Fintro Easy Banking App en Fintro Easy Banking Business regelt u uw bankzaken waar en wanneer u maar wilt, zelfs op uitzonderlijke sluitingsdagen: controleer uw saldo, raadpleeg uw rekeningafschriften, voer overschrijvingen uit, enz.

Sinds woensdag 18 maart kunt u bij ons terecht voor advies op afstand, telefonisch en via videogesprek, tijdens de gebruikelijke openingsuren. Alleen voor heel dringende zaken kunt u, uitsluitend na afspraak, nog in uw kantoor terecht en dit elke weekdag van 9 tot 12 uur.

Ondernemingen kunnen hun Fintro-agent rechtstreeks blijven contacteren voor afspraken op afstand en alle steun die ze nodig hebben.

Particuliere klant: we zijn er voor u

Hypothecaire lening: wenst u een tijdelijk betalingsuitstel aan te vragen?

Zoals aangekondigd op 22 maart hebben de banken, de Nationale Bank van België en de minister van Financiën een akkoord bereikt. Dit akkoord maakt het mogelijk om de aflossing van  hypothecaire leningen  uit te stellen voor personen die getroffen zijn door de coronacrisis. Fintro werkt momenteel samen met de hele financiële sector en de overheid aan de praktische invulling van dit engagement. Dit om hierover naar de klanten op een uniforme manier te communiceren en hen op eenzelfde wijze te ondersteunen.

Aangezien de praktische modaliteiten nog niet zijn afgerond, zullen deze in een later stadium door de bankfederatie (Febelfin) en de bevoegde autoriteiten worden meegedeeld. Daarom is het voorlopig nog niet nodig om contact met ons op te nemen. Zodra de modaliteiten bekend zijn, hebt u de nodige tijd om uw persoonlijke situatie met uw Fintro-agent te bespreken en uw aanvraag in te dienen.

Hebt u een andere vraag dan over uw hypothecair krediet? Wilt u een afspraak op afstand maken?

Uw kantoor blijft telefonisch bereikbaar. Aarzel niet om contact op te nemen met uw Fintro-agent: u kunt hem ontmoeten zonder u te verplaatsen.

Of vul hier het contactformulier in zodat uw Fintro-agent u kan contacteren.

Ondernemers en ondernemingen: we zijn er voor u

Maatregelen voor professionele kredieten

Zoals aangekondigd op 22 maart hebben de banken, de Nationale Bank van België en de minister van Financiën een akkoord bereikt om financiële steun te verlenen aan Belgische ondernemingen die moeilijkheden ondervinden door de coronacrisis.

Concreet gaat het om:

 • gratis uitstel van betaling tot en met 30 september 2020 voor lopende kredieten;
 • een garantieregeling van 50 miljard euro voor nieuwe kredieten en kredietlijnen met een maximale looptijd van 12 maanden, op te nemen tot en met 30 september 2020.

Fintro werkt momenteel samen met de hele financiële sector en de overheid aan de praktische invulling van dit engagement. Dit om hierover naar de klanten op een uniforme manier te communiceren en hen op eenzelfde wijze te ondersteunen.

Aangezien de praktische modaliteiten nog niet zijn afgerond, zullen deze in een later stadium door de bankfederatie (Febelfin) en de bevoegde autoriteiten worden meegedeeld. Daarom is het voorlopig nog niet nodig om contact met ons op te nemen. Zodra de modaliteiten bekend zijn, hebt u de nodige tijd om uw persoonlijke situatie met uw Fintro-agent te bespreken en uw aanvraag in te dienen.

Onze oplossingen voor online en mobiel bankieren

Fintro Easy Banking App: uw mobiele bank

Met Fintro Easy Banking App hebt u uw bank altijd en overal op zak via uw smartphone of tablet.

Met uw mobiele bank kunt u onder andere:

 • het saldo van uw rekening(en) raadplegen
 • overschrijvingen uitvoeren
 • een vriend betalen
 • iets aankopen in een winkel of online
 • uw beleggingen opvolgen

Fintro Easy Banking Web: uw online bank

Met Fintro Easy Banking Web beheert u uw bankzaken via een computer waar en wanneer u dat wilt.

Met uw online bank kunt u onder meer:

 • werken met uw rekeningen
 • betalingen uitvoeren
 • uw beleggingen opvolgen
 • uw kredieten raadplegen

Fintro Easy Banking Business: uw online bank voor professionelen

Dankzij Fintro Easy Banking Business beheert u de essentiële bankzaken van uw bedrijf efficiënt.

Met uw online bank voor professionelen kunt u onder andere:

 • zoveel gebruikers toevoegen als u wilt
 • het volledige beheer van uw derdenrekeningen uitvoeren
 • uw internationale transacties vereenvoudigen
 • aangepaste overschrijvings- en geldopnamelimieten gebruiken
 • de creatie van een CODA-dossier aanvragen