Menu

Fintro blijft bereikbaar!

Ook wij strijden mee tegen het coronavirus. Daarom kiezen de Fintro-kantoren momenteel voor dienstverlening op afstand. We blijven u dus maximaal bijstaan, maar passen onze werkwijze aan.

Wat betekent dit concreet?

  • U kunt enkel in de voormiddag in uw kantoor terecht, en dit uitsluitend na afspraak en voor dringende zaken. We vragen u om tijdens uw bezoek alle veiligheidsvoorschriften na te leven.
  • Voor al uw andere vragen helpt uw kantoor u graag vanop afstand verder: telefonisch, per mail of via videogesprek. Dit kan na afspraak en tijdens de gebruikelijke openingsuren.
  • Uw kantoor blijft gesloten op zaterdag.

Tip: via Fintro Easy Banking Web en Fintro Easy Banking App regelt u uw bankzaken makkelijk zelf, waar en wanneer u wilt en in alle veiligheid. Bijzonder handig, zeker in deze uitzonderlijke omstandigheden!

Een bank dicht bij u

Elke dag vertrouwt u op uw bank om u te helpen uw bankzaken effectief te beheren. Rekeningen, kaarten, online services, ... Wij hebben alles wat u nodig hebt om aan uw verwachtingen te voldoen. Meer weten?

Doordachte beleggingen

Het storten van geld of gewoon sparen voor uw pensioen. Wat ook het doel is van uw financiële inspanningen, wij ondersteunen u en wij brengen u op de hoogte van de risico's, de belastingen en de mogelijke opbrengsten. Meer weten?

Steun voor uw projecten

Voor de aankoop van een auto of een huis hebben de meesten onder ons kapitaal nodig. Wij bieden u de meest geschikte formules aangepast aan uw budget en uw doelen. Geld lenen met Fintro, is kiezen voor effectieve oplossingen. Meer weten?

Een bank voor de jongeren

Met Go-Start en Go-Life biedt Fintro op maat gemaakte rekeningen aangepast aan de bezorgdheid van de jongeren van vandaag om hun financiën beter te beheren. Dit ongeacht de leeftijd, tussen 11 en 16 jaar of tussen 18 en 30 jaar. Meer weten?

Personal Banking: doe uw voordeel met advies op maat

U hebt 250.000 euro of meer te investeren? U wilt uw beleggersprofiel kennen? U aarzelt tussen sparen en beleggen? Uw Fintro-agent biedt u onze Personal Banking-diensten aan om uw leven te vereenvoudigen. Sterker nog, hij zorgt niet alleen voor uw bankzaken, hij zal ook zijn expertise met u delen bij de realisatie van al uw toekomstige plannen. Of het nu gaat om rentabiliteit of haalbaarheid, u kunt rekenen op vele voordelen en een aangepast beheer van uw vermogen.

Een vastgoedproject?   

Een bouwgrond aankopen, een woning bouwen, beginnen met ingrijpende renovaties, … Deze stappen zet u niet lichtvaardig. Uw Fintro-agent kent uw financiële situatie en hij is ook in de nabijheid. Hij is dan ook in staat om u te begeleiden bij uw vastgoedproject en uiteindelijk u te helpen om uw dromen te realiseren. Ontdek nu wat u moet weten om uw doelstellingen te bereiken in de beste omstandigheden.

U vindt steeds een Fintro-agent in uw buurt

Vul het postcode nummer in