Menu

Beleg vanuit uw kennis en ervaring

Beleg enkel in wat u kent

Deze vuistregel is ongetwijfeld een gouden raad voor élke belegger. Daarom peilt u best naar uw kennis en uw ervaring met beleggen aan de hand van een test die u op elk moment online kan invullen.

Een goede start

De test overloopt verschillende modules, telkens met andere soorten beleggingscategorieën. Dankzij deze test weet u of u voldoende kennis en voldoende ervaring hebt met de beleggingsproducten waarin u wenst te beleggen.

Een noodzakelijke start

Wenst u te beleggen met advies, dan is de vragenlijst allerminst vrijblijvend. Wenst u zelf te beleggen, heeft u er alle baat bij de producten te kennen waarin u wenst te beleggen.

Exact wat nodig is en niet meer

U antwoordt enkel op de vragen over de categorieën waarin u wenst te beleggen. U dient wel minstens de vragen over de basisproducten ‘aandelen’ en ‘obligaties’ correct te beantwoorden.

Leemtes in de kennis?

Is uw kennis over een bepaalde categorie onvoldoende, dan kunt u die altijd bijspijkeren met onze kennisfiches en filmpjes.

Een vaste leidraad voor advies

We bewaren uw antwoorden. Alle adviseurs hebben daar toegang toe. Zo hoeft u uw verhaal nooit meer opnieuw te doen. Maar begint ons advies telkens bij wat u kent en de producten waarmee u eventueel ervaring hebt.