DAGELIJKS BANKIEREN

Saferpay E-commerce

PRAKTISCH

Aanvaard online betalingen

Saferpay E-commerce is een betaaloplossing die u als handelaar in staat stelt om online betalingen te aanvaarden in uw webshop. 

UW VOORDELEN

Beheer de transacties van nabij

U krijgt een online betaalpagina en toegang tot een online portaal om de transacties op deze betaalpagina van nabij op te volgen en te beheren. 

MEER INFO

Adviezen van experts

De experts van Axepta BNP Paribas, onze partner in webshop betaalmethodes, helpen u het online betaalsysteem te kiezen dat het best past bij uw behoeften en uw activiteit. 

Saferpay E-commerce

Van betaalcomfort en veiligheid voor uw klanten tot duidelijke rapportering, Saferpay E-commerce kent tal van voordelen. We zetten ze voor u op een rijtje.

Flexibel

U kiest zelf welke betaalmiddelen u wil ondersteunen en kan ook de look & feel van de betaalpagina aanpassen. Dankzij gratis plug-ins kan onze betaalpagina bovendien heel snel en eenvoudig geïntegreerd worden in uw webshop. 

24/7 ondersteuning

Voor vragen of problemen kunt u 24/7 terecht bij ons supportteam. 

Betaalcomfort en veiligheid

Uw klanten kunnen snel en veilig online betalen, vanop elk apparaat (smartphone, laptop, tablet of pc) met alle gangbare nationale en internationale betaalmiddelen en in de valuta van hun keuze. 

Snelle uitbetaling

Alle transacties (met uitzondering van PayPal en Amex) worden uitbetaald op uw rekening op de eerstvolgende werkdag. 

Duidelijke rapportering

U krijgt een zeer duidelijk overzicht van uw betaalverkeer via een online portaal en rapporten via e-mail. 

Meer weten?

U vindt alle informatie in de documenten die we voor u selecteerden:

Digitale oplossingen voor u

 • Saferpay Business

  Deze oplossing stelt u als handelaar in staat om online betalingen te aanvaarden in uw webshop. U krijgt alle middelen om uw eigen betaalpagina te creëren en deze te integreren met uw backoffice. 

  Ontdek Saferpay Business

 • Saferpay Secure Paygate

  Deze oplossing stelt u als handelaar in staat om via een online portaal e-mails te genereren en te versturen naar kopers waarin een link staat naar een online betaalpagina. 

  Ontdek Saferpay Secure PayGate

 • E-commerce betaalverwerking

  Door voor deze oplossing te kiezen zal de verwerking van de transacties en de uitbetaling op de rekening via Fintro verlopen maar hoeft u uw huidige betaalpagina niet te wijzigen. 

  Ontdek E-commerce betaalverwerking

Wettelijke informatie

Voor deze dienst treedt BNP Paribas Fortis op als tussenpersoon voor Axepta BNP Paribas Benelux nv. Aanbiedingen exclusief voor professionele klanten onder voorbehoud van voorafgaande aanvaarding van uw dossier door Axepta BNP Paribas Benelux nv, Warandeberg, 3, 1000 Brussel, BE 0719.319.138, RPR Brussel. Axepta BNP Paribas Benelux nv is geregistreerd als Payment Institute. Als u via Axepta BNP Paribas een terminal koopt of huurt dan treedt Axepta BNP Paribas op als commercieel agent voor de toestelleverancier. Deze terminalleverancier blijft verantwoordelijk voor alle terminal gerelateerde diensten en ondersteuning. Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV.