DAGELIJKS BANKIEREN

Saferpay Secure PayGate: uw klanten kunnen online betalen

PRAKTISCH

Maak het uw klanten makkelijk

Uw klanten per e-mail een offerte sturen, inclusief betaallink voor online betaling? Zo kan de koper heel eenvoudig, online en veilig betalen voor een order dat hij of zij plaatste via bijvoorbeeld telefoon of e-mail. 

UW VOORDELEN

Online portaal

Met Saferpay Secure PayGate gaat de wereld van de online handel voor u open, zonder dat u een webshop moet openen. 

MEER INFO

Experts tot uw dienst

De experts van Axepta BNP Paribas, onze partner in webshop betaalmethodes, helpen u het online betaalsysteem te kiezen dat het best past bij uw behoeften en uw activiteit. 

Saferpay Secure PayGate: tal van voordelen

Met het Saferpay Secure PayGate portaal koppelt u uw factuur aan een online betaalpagina. Zo maakt u het uzelf en uw klanten gemakkelijk.

Gebruiksvriendelijk

Het online portaal laat u toe om op een heel eenvoudige manier e-mails aan te maken, transacties op te volgen en te beheren. 

Betaalcomfort en veiligheid

Uw klanten kunnen snel en veilig online betalen, vanop elk apparaat (smartphone, laptop, tablet of pc) met alle gangbare nationale en internationale betaalmiddelen en in de valuta van hun keuze. 

Snelle uitbetaling

Alle transacties (met uitzondering van PayPal en Amex) worden uitbetaald op uw rekening op de eerstvolgende werkdag. 

Duidelijke rapportering

U krijgt een zeer duidelijk overzicht van uw betaalverkeer via een online portaal en rapporten via e-mail. 

24/7 ondersteuning

Voor vragen of problemen kunt u 24/7 terecht bij ons supportteam. 

Meer weten?

U vindt alle informatie in de documenten die we voor u selecteerden:

Onze digitale betaaloplossingen

 • Saferpay E-commerce

  eze oplossing stelt u als handelaar in staat om online betalingen te aanvaarden in uw webshop. U krijgt een online betaalpagina en een online portaal om de transacties van nabij op te volgen en te beheren. 

  Meer weten

 • Saferpay Business

  Deze oplossing geeft u alle middelen om uw eigen betaalpagina te creëren en deze te integreren met uw backoffice. U krijgt een online portaal om de transacties van nabij op te volgen en te beheren. 

  Meer weten

 • E-commerce betaalverwerking

  Door voor deze oplossing te kiezen, zal de verwerking van de transacties en de uitbetaling op de rekening via Fintroverlopen maar hoeft u uw huidige betaalpagina niet te wijzigen. 

  Meer weten

Wettelijke informatie

Voor deze dienst treedt BNP Paribas Fortis NV op als tussenpersoon voor Axepta BNP Paribas Benelux nv. Aanbiedingen exclusief voor professionele klanten onder voorbehoud van voorafgaande aanvaarding van uw dossier door Axepta BNP Paribas Benelux nv, Warandeberg, 3, 1000 Brussel – BTW BE 0719319138RPR Brussel. Axepta BNP Paribas Benelux nv is geregistreerd als Payment Institute. Als u via Axepta BNP Paribas een terminal koopt of huurt, dan treedt Axepta BNP Paribas op als commercieel agent voor de toestelleverancier. Deze terminalleverancier blijft verantwoordelijk voor alle terminal gerelateerde diensten en ondersteuning. Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV.