DAGELIJKS BANKIEREN

Mobiele betaalmiddelen

U staat bij de bakker. En u wilt uw brood snel, makkelijk en veilig betalen. Wat als dat kon met uw smartphone of smartwatch, zonder uw kaart uit uw portefeuille te halen? Eenvoudig, snel, contactloos en veilig. Voordelen, veiligheid, betaallimieten… We vertellen er u alles over.  

Betaal met uw smartphone

En hoe veilig is dat allemaal ?

Ook dat is voor ons een prioriteit. Ontdek hoe u online fraude vermijdt en wat te doen na verlies of diefstal van uw toestel.

Geef de keuze aan uw klant

 • Eén terminal is genoeg

  Betalen met de kaart, de smartphone of de smartwatch: geef uw klanten de mogelijkheid om de betalingsmethode te kiezen die zij willen. Uw inkomende betalingen worden bovendien snel en veiliger verwerkt.

  Betaalterminal kopen of huren

 • QR-code, geolocatie …

  Het ontvangen van betalingen via de Payconiq by Bancontact-app is gemakkelijk. Uw klant selecteert uw zaak in de app of scant uw QR-code, voert het te betalen bedrag in en bevestigd met zijn of haar code of vingerafdruk.

  Ontdek Payconiq by Bancontact

Aan uw klanten om te kiezen

Payconiq by Bancontact

Met de Payconiq by Bancontact-app kunt u in bepaalde winkels betalen, online aankopen doen, een vriend terugbetalen, ... Scan de QR-code of kies uit de lijst en het is klaar.

1 app, 3 betaalwijzen

 • Apple Pay

  Dankzij Apple Pay betaalt u snel en volkomen veilig met uw iPhone en andere Apple-toestellen.

  Ontdek Apple Pay

 • Google Pay

  Google Pay is een eenvoudige, snelle en veilige manier om te betalen met een Android-smartphone. Na het downloaden van de app registreert u uw kaart en bevestigt u die.

  Betalen met Google Pay

 • Betalen met een Fitbit-horloge

  Een portemonnee of een smartphone is niet meer nodig. Dankzij Fitbit Pay betaalt u met uw smartwatch of Fitbit-armband (met NFC-chip).

  Alles over Fitbit Pay

 • Betalen met een Garmin-horloge

  Geen kaart of smartphone bij de hand? Geen nood. Met Garmin Pay betaalt u met uw Garmin-smartwatch (met NFC-chip).

  Betalen met een Garmin-horloge