Menu

Vennootschappen

Uw betrouwbare zakenpartner

Bij het runnen van een vennootschap komt heel wat kijken. U moet klanten, personeel en leveranciers tevreden houden. Ook de financiële kant vraagt uw aandacht. Met een betrouwbare strategische zakenpartner als Fintro staat u alvast sterk op dat vlak. We bieden u verschillende diensten aan op uw maat. Bovendien staat uw Fintro-agent altijd voor u klaar. Samen met een team van experten reikt hij u de beste bescherming en de juiste financiële oplossingen aan.

Uw inkomsten en uitgaven beheert u efficiënt met onze oplossingen

Uw dagelijkse bankzaken efficiënt beheren

U krijgt alle tools die u nodig hebt om uw dagelijkse bankverrichtingen vlot en gemakkelijk uit te voeren. U beheert vanaf nu al uw inkomsten en uitgaven nog efficiënter:

Business Blue

Een rekening afgestemd op wat u als ondernemer vandaag nodig hebt. Business Blue is het meest complete en flexibele rekening voor al uw specifieke behoeften als ondernemer. Meer weten?

Bankieren op afstand

Regel uw dagelijkse bankzaken en liquiditeiten makkelijk online, waar u ook bent. Meer weten?

Betaalterminals

Ontdek ons ruime aanbod van vaste, draagbare en mobiele betaalterminals. Meer weten?

Financieringen

Wilt u een stap vooruit zetten met uw onderneming? Onze kredietvormen kunnen u daarbij helpen. Dit zijn enkele mogelijkheden:

Voorafbetaling belastingen

Uw belastingen voorafbetalen is niet altijd vanzelfsprekend. Maak gebruik van Bonifisc. U betaalt dit krediet in de loop van het jaar terug.

Investeringen

Met het oog op de toekomst investeert u bijvoorbeeld in nieuwe machines, IT-materiaal of gebouwen. Dat doet u met een Krediet Op Afbetaling, Investeringskrediet, of Financiële Leasing.

Bedrijfsvoertuigen

Wilt u een bedrijfswagen kopen via een krediet? Dan kiest u uit Financiële Leasing, Renting of een Krediet Op Afbetaling.

Kasbehoeften

Wilt u uw bedrijfscyclus financieren? Of kampt u met een reeks onvoorziene kosten? Dan kan een Kaskrediet, Straight Loan of een Krediet Op Afbetaling u helpen om die behoefte te dekken.

Advies op maat van uw professionele en uw persoonlijke behoeften

Een voltallig team denkt met u mee

Hoe zet u uw vermogen optimaal in voor uw zaak, maar ook voor uw privéleven? Uw Fintro-agent reikt u de oplossing aan die u nodig hebt voor:

  • het optimaal beheer van uw totaal vermogen;
  • de overdracht van uw onderneming;
  • fiscale optimalisatie;

Maak vandaag nog een afspraak en krijg advies op maat van uw professionele én uw persoonlijke activiteiten.