LENEN

Professionele lening op afbetaling

PRAKTISCH

Realiseer uw projecten

Plant u een uitbreiding van uw IT-infrastructuur? Of u krijgt een plotse energiefactuur? Met het Krediet op Afbetaling vangt u al deze kosten snel en eenvoudig op. Zo werkt u ongestoord verder.

UW VOORDELEN

Een professioneel krediet

Het professioneel krediet is eenvoudig, fiscaal voordelig, op maat en flexibel. U bepaalt af op uw tempo.

MEER INFO

Vraag uw krediet online aan

Met Fintro Easy Banking Web of Fintro Easy Banking Business is dat eenvoudig, snel en veilig. Meld u aan, maak uw simulatie en vraag uw krediet online aan.

Uw voordelen

  • Snelle opvolging na uw aanvraag
  • Eenvoudig: weinig administratieve formaliteiten
  • Fiscaal voordelig: de interesten trekt u af als beroepskost
  • Op maat: u bepaalt zelf de looptijd van het krediet
  • Flexibel: vervroegde terugbetaling mogelijk

Uw Krediet op Afbetaling

Uw voordelen

Voor kleinere kredietbedragen

Het Krediet op Afbetaling is al beschikbaar vanaf 2.500 euro. Ideaal om kleine onverwachte uitgaven het hoofd te bieden.

Betaal af op uw tempo

Afhankelijk van uw project, legt u zelf een looptijd van minimaal zes maanden en maximaal tien jaar vast voor uw krediet.

Budgetvriendelijk krediet

Een vast bedrag betalen of een aflossing met voorafbetaalde interesten, beiden zijn mogelijk. U profiteert van een vaste rentevoet gedurende de totale looptijd.

Voor alle doeleinden

Om de rekening van uw leverancier te vereffenen of om de defecte lift in uw gebouw te herstellen. U bepaalt zelf het doel van uw Krediet op Afbetaling.

Meer weten?

U vindt alle informatie in de volgende documenten:

Wettelijke informatie

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, B-1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE0403.199.702 – Tussenpersoon erkend onder FSMA-nr. 25.879A. Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel – BTW BE 0403.199.702). 

De aangeboden inlichtingen worden u louter ter informatie meegedeeld en houden in geen geval een aanbod of belofte tot krediet in. Ze worden u meegedeeld met het oog op verdere onderhandeling. De bank behoudt zich het recht voor om de aangeboden informatie op haar website op elk moment te wijzigen zonder voorafgaand overleg en zonder de (potentiële) klanten hierover in te lichten.