LENEN

Professionele kredieten

 • Voertuigen

  Financiering van een voertuig via een krediet- of lease-oplossing? Ontdek onze krediet- en financieringsformules voor bedrijfsvoertuigen.

  Kredieten voor uw voertuig

 • Materieel

  Wilt u investeren in een nieuwe machine of in hightechapparatuur? Aankoop of lease, we optimaliseren onze financieringsoplossingen volgens uw wensen en verwachtingen. Kies de financieringsformule die het best past bij uw bedrijf.

  Kredieten voor bedrijfsmaterieel

 • Kasstroom

  Onverwachte uitgaven? Dek snel eventuele kastekorten binnen uw bedrijf. Ontdek onze verschillende kredietpakketten en krijg de financiële impuls die u nodig hebt.

  Kredieten voor kasbehoeften

 • Onroerend goed

  Wilt u uw beleggingen diversifiëren door te kiezen voor één of meerdere panden? Wij stellen u een kredietformule voor die echt aan uw verwachtingen voldoet. Kies uw krediet op maat.

  Kredieten onroerend goed

 • Risicobeheer

  U wilt u beschermen tegen onbetaalde facturen? Een bankgarantie instellen ten gunste van uw zakenpartners in België en in het buitenland? Wij bieden u de risicomanagementoplossing die uw bedrijf nodig heeft.

  Meer weten over risicobeheer

 • Sociale en fiscale uitgaven

  Een tegoed voor uw fiscale en sociale uitgaven of om een verhoging van uw belastingen te vermijden? Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag, bieden wij u de meest geschikte oplossing om uw facturen of uw belasting- en sociale zekerheidsbijdragen te betalen.

  Sociale en fiscale uitgaven

Subsidies en overheidssteun

Benieuwd met welke overheidssteunmaatregelen u uw financiering kunt combineren? Ontdek de verschillende federale en gewestelijke overheidssubsidies in een handig overzicht.

Meer weten