LENEN

Risicobeheer

Beperk uw risico’s en kies de optimale dekking voor elke handelstransactie. Drijft u handel met het buitenland? Of nemen uw klanten het niet altijd even nauw met de vervaldag op uw factuur? Vervelend, want openstaande saldo's zorgen voor ongewenste verschuivingen in de kasstroom van uw onderneming en dat kost u geld. Wilt u die perikelen verhinderen? Dan zijn wij uw partner. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag.

Bankgarantie

Stel uw professionele partners gerust met een bankwaarborg die past bij uw behoeften. U bent zeker van inkomende betalingen, verstevigt uw professionele relaties en u kiest uit verschillende soorten bankwaarborgen.

Ontdek de Bankgarantie

Documentair krediet

Bent u importeur of exporteur? Deze overeenkomst van de bank beveiligt uw internationale transacties. Met betalingszekerheid voor de verkoper en leveringsgarantie voor de koper.

Ontdek het Documentair Krediet

Factoring: facturen altijd meteen betaald

Laat de opvolging van uw facturen over aan experten. Ontvang betalingen sneller, beschik over voldoende werkkapitaal en bescherm uzelf tegen wanbetalers.

Ontdek Factoring

Persoonlijk advies in risicobeheer

Meer weten over de verschillende vormen van risicobeheer? Of u wilt graag meer uitleg over onze oplossingen? Maak dan meteen een afspraak met de Fintro-agent in uw buurt.