DAGELIJKS BANKIEREN

Betaalterminals voor uw winkel, zaak of praktijk

PRAKTISCH

De wens van uw klanten

Steeds meer van uw klanten wensen te betalen met een debet- of kredietkaart, vaak contactloos. Met een mobiele of vaste betaalterminal biedt u hen die mogelijkheid en beheert u gemakkelijker uw ontvangen betalingen.

UW VOORDELEN

Maak het u gemakkelijker

Als u betaald wordt via een betaalterminal staat het geld de volgende werkdag al op uw rekening. U ontvangt dagelijks transactierapporten via e-mail en op een specifiek online platform.

MEER INFO

Een aangepaste terminal

Of het nu gaat om een betaling in een winkel, op een terras, in een praktijk of op verplaatsing, wij hebben een betaalterminal die past bij uw activiteit: vast of mobiel, kopen of huren, op korte of op lange termijn.

Welke betaaloplossingen passen bij u?

 • Betaaloplossingen op lange termijn

  Zoekt u een betaalterminal voor lange tijd voor uw winkel of activiteit? Dan is dit de ideale oplossing.

  Meer weten

 • Betaaloplossingen op korte termijn

  Hebt u tijdelijk een betaalterminal nodig voor een evenement, festival of tentoonstelling? Huur een betaalterminal!

  Meer weten

 • Uw betaalterminal behouden

  U hebt al een betaalterminal, maar wilt graag een betere service of een interessanter tarief voor uw transacties?

  Meer weten

Andere betaaloplossingen

Of u nu starter bent of een ervaren ondernemer, vind het betaalsysteem dat best past bij uw activiteit.

 • E-commerce: veilig en makkelijk

  De meeste van uw klanten kopen online. Ongeacht of u een eigen webshop hebt, profiteer van nieuwe verkoopopportuniteiten dankzij de e-commerce betaaloplossingen van Axepta BNP Paribas.

  Zet in op e-commerce

 • De kassa van de nieuwe generatie

  Kassa 2.0 is een innovatieve en intuïtieve oplossing die uw klanten toelaat u te betalen zoals zij wensen. Ze helpt bij het beheer van uw voorraad en de verkoop in uw winkel, restaurant of online.

  Ontdek Kassa 2.0

 • Payconiq by Bancontact

  Met Payconiq by Bancontact betalen uw klanten heel eenvoudig met hun smartphone. Voor u zijn de kosten miniem en u hoeft niets te investeren.

  Ontdek Payconiq by Bancontact

Wettelijke informatie

BNP Paribas Fortis nv treedt op als commercieel agent voor Axepta BNP Paribas. Aanbiedingen voorbehouden aan professionele klanten en onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Axepta BNP Paribas Benelux nv, Warandeberg, 3, 1000 Brussel – BTW BE 0719319138 – RPR Brussel. Axepta BNP Paribas Benelux nv is geregistreerd als betalingsinstelling. Als u een betaalterminal huurt of koopt via Axepta BNP Paribas, treedt Axepta BNP Paribas op als commercieel agent namens de leverancier van de terminal. De diensten en bijstand in verband met de terminal blijven de uitsluitende verantwoordelijkheid van de leverancier van de terminal.