DAGELIJKS BANKIEREN

Tankkaart voor zelfstandigen

PRAKTISCH

Comfortabel tanken

Met de Total-tankkaart biedt u uzelf en uw medewerkers een comfortabele oplossing om te tanken of uw wagen elektrisch op te laden.  

UW VOORDELEN

Met mooie kortingen

Bovendien krijgt u korting in een door u gekozen Belgisch station en kunt u tanken in zowat 530 benzinestations in België en 17.000 andere Total-stations in Europa. 

MEER INFO

Eenvoudige administratie

Tickets aan de pomp worden vervangen door een duidelijk en gedetailleerd overzicht van alle tankkosten. Zo wordt uw administratie eenvoudiger. 

Waarom kiezen voor de TotalEnergies-tankkaart?

U geniet voordelen voor zowel klassieke benzine- en dieselwagens, als voor elektrische of hybride voertuigen:

 • een Europese tankaart, veilig en met tal van functionaliteiten
 • een aantrekkelijke korting op elke liter diesel of benzine
 • gratis TotalEnergies Assistance-pechverhelping*
 • speciale korting op CNG (Compressed Natural Gas)

Korting in het Total-station van uw keuze

Profiteren van een korting bij elke tankbeurt? Kies nu voor de tankkaart van Total en krijg 0,10 euro (btw inbegrepen) korting op de officiële prijs voor elke liter diesel of benzine die u tankt in een station naar keuze dat niet aan snelweg ligt. Tankt u CNG (Compressed Natural Gas), dan krijgt u op aanvraag een korting van 0,02 euro per kilo. Een mooi verschil op het eindresultaat van uw tankkosten. 

 

Op aanvraag is er ook een formule beschikbaar met 0,05 euro (btw inbegrepen) op de officiële brandstofprijs per liter in alle Total-stations, ook die aan de snelweg. 

Uw Total-tankkaart aanvragen kan snel en eenvoudig online. Online aanvragen

Gratis pechverhelping

Pech onderweg? Total Assistance helpt u uit de nood in België en 35 andere landen in Europa. Bewaar uw Total Clubkaart altijd in uw voertuig. Telkens u minstens 25 liter tankt en de Total Club-kaart valideert, geniet u 3 weken gratis pechverhelping voor het voertuig dat u online bij Total Club inschreef. Meer weten? Ontdek alles over Total Assistance in de algemene voorwaarden. 

Tarief

Maandelijkse vergoeding : 1,30 euro per kaart (btw niet inbegrepen). 

 • 1,50 euro per kaart (exclusief btw) voor een standaard chipkaart 
 • 2,50 euro per kaart (exclusief btw) voor een contactless chipkaart, waarmee u ook elektrisch kunt laden in 70.000 Europese stations 

Wettelijke informatie

Aanbieding exclusief voor professionele klanten bij Fintro. Voor deze dienst treedt Fintro op als tussenpersoon voor Total Belgium nv. Handelsstraat 93, 1040 Brussel, België - KBO 0403.063.902 

DAGELIJKS BANKIEREN

Ook interessant voor u

 • Business Blue

  Als ondernemer weet u dat uw keuzes bepalend zijn voor de toekomst van uw zaak. Eén uitstekende keuze is alvast om Business Blue als draaischijf te gebruiken voor uw bankzaken. Deze zichtrekening voor professionelen biedt u bovendien de garantie dat u altijd kunt rekenen op het advies van uw Fintro-agent, een ondernemer net als u. 

  Ontdek Business Blue

 • Zichtrekening Pro

  Een rekening om de inkomsten en uitgaven van uw zaak te beheren. Bovendien is deze zichtrekening eenvoudig te combineren met andere diensten aan stukprijs. 

  Ontdek Zichtrekening Pro

 • Visa Business Blue kredietkaart

  Geniet van meer duidelijkheid in uw zakelijke uitgaven met de Visa Business Blue-kredietkaart*. 

  Ontdek Visa Business Blue