DAGELIJKS BANKIEREN

Online betaalsystemen

PRAKTISCH

Meer kansen op verkoop

Belgen kopen steeds vaker online. Door online te verkopen, trekt u nieuwe klanten aan en versterkt u de binding met uw bestaande klanten. En dat levert u een hogere omzet op.

UW VOORDELEN

Met of zonder webshop

Ongeacht of u een webshop hebt, onze online betaaloplossingen beantwoorden perfect aan uw behoeften. Onze verschillende formules passen zich aan uw situatie aan. 

MEER INFO

Adviezen van experts

De experts van Axepta BNP Paribas, onze partner in webshop betaalmethodes, helpen u het online betaalsysteem te kiezen dat het best past bij uw behoeften en uw activiteit. 

Voordelige oplossingen

De betaalsystemen voor webshops van Axepta BNP Paribas bieden heel wat voordelen: 

 • ze zijn gemakkelijk te integreren met uw website
 • snelle en veilige betalingen
 • u ontvangt uw geld de volgende werkdag.

Het aanbod van Axepta BNP Paribas

Ongeacht of u een webshop hebt, Axepta BNP Paribas heeft de gepaste oplossing om online betaald te worden.

Ontdek de oplossingen

Andere betaaloplossingen

Ongeacht of u een starter bent of een ervaren ondernemer, vind het betaalsysteem dat past bij uw activiteit.

 • Kies een gepaste betaalterminal

  De betaalterminals van Axepta BNP Paribas passen zich aan uw behoeften aan: vast of mobiel, kopen of huren. U geniet zelfs onze diensten met uw huidige betaalterminal.

  Ontdek onze terminals

 • De kassa van de nieuwe generatie

  Kassa 2.0 is een innovatieve en intuïtieve oplossing waarmee u klanten u kunnen betalen zoals ze wensen. Ze helpt bij het beheer van uw voorraad en verkoop in uw winkel, uw restaurant of online. 

  Ontdek Kassa 2.0

 • Laat u betalen met een smartphone

  Met Payconiq by Bancontact betalen uw klanten heel eenvoudig met hun smartphone. Voor u zijn de kosten miniem en u hoeft niets te investeren.

  Ontdek Payconiq

Wettelijke informatie

BNP Paribas Fortis nv treedt op als commercieel agent voor Axepta BNP Paribas. Aanbiedingen voorbehouden aan professionele klanten en onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Axepta BNP Paribas Benelux nv, Warandeberg, 3, 1000 Brussel, BE0719319138, RPM Brussel. Axepta BNP Paribas Benelux nv is geregistreerd als betalingsinstelling. Als u een betaalterminal huurt of koopt via Axepta BNP Paribas, treedt Axepta BNP Paribas op als commercieel agent namens de leverancier van de terminal. De diensten en bijstand in verband met de terminal blijven de uitsluitende verantwoordelijkheid van de leverancier van de terminal.