DAGELIJKS BANKIEREN

Kassasysteem software 2.0

PRAKTISCH

Een online kassasysteem

Kassa 2.0 is een digitaal kassasysteem waarmee uw klanten u kunnen betalen zoals zij willen: met cash, een kaart of contactloos. Sommige gebruikers zagen hun omzet in het eerste jaar stijgen met 20%. 

UW VOORDELEN

All-in kassasoftware

Dit gebruiksvriendelijk digitaal kassasysteem aanvaardt alle gangbare betaalmethoden en vergemakkelijkt het beheer van uw winkel, webshop of restaurant. U kiest zelf de hardware en ondersteuningsopties.

MEER INFO

Meer dan een kassa

Volg uw verkoop en voorraad op de voet op in realtime, zowel voor uw winkel als voor uw webshop. Vanop het even welke locatie behoudt u op elk moment het overzicht.

ONTDEK HET IN VIDEO
Waarom kiezen voor Kassasysteem software 2.0?
Deze winkelier gebruikt dagelijks het digitaal kassasysteem Kassa 2.0. Hij legt in detail uit welke voordelen hem dat oplevert.
Winkel, webshop of restaurant, kies voor Kassasysteem software 2.0.

Eenvoudig beheer dankzij Kassasysteem software 2.0

Win kostbare tijd dankzij dit online kassasysteem, dat u helpt uw winkel te beheren. 

Ontdek Kassasysteem 2.0

De experts van Axepta BNP Paribas helpen u graag. Laat ons u contacteren

Ontdek meer betaalsystemen voor uw activiteiten

Ongeacht of u een starter bent of een ervaren ondernemer, vind het betaalsysteem dat past bij uw activiteit.

 • Kies een gepaste betaalterminal

  De betaalterminals van Axepta BNP Paribas passen zich aan uw behoeften aan: vast of mobiel, kopen of huren. U geniet zelfs onze service met uw huidige betaalterminal.

  Ontdek onze terminals

 • Gemakkelijke en veilige e-commerce

  De meesten van uw klanten kopen online. Ongeacht of u een eigen webshop hebt, profiteert u van nieuwe verkoopopportuniteiten dankzij oplossingen voor e-commerce van Axepta BNP Paribas. 

  Probeer e-commerce

 • Laat u betalen met een smartphone

  Met Payconiq by Bancontact betalen uw klanten heel eenvoudig met hun smartphone. Voor u zijn de kosten minimaal en u hoeft niets te investeren.

  Ontdek Payconiq

Wettelijke informatie

BNP Paribas Fortis nv treedt op als commercieel agent voor Axepta BNP Paribas. Aanbiedingen voorbehouden aan professionele klanten en onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Axepta BNP Paribas Benelux nv, Warandeberg, 3, 1000 Brussel, BE0719319138, RPM Brussel. Axepta BNP Paribas Benelux nv is geregistreerd als betalingsinstelling. Als u een betaalterminal huurt of koopt via Axepta BNP Paribas, treedt Axepta BNP Paribas op als commercieel agent namens de leverancier van de terminal. De diensten en bijstand in verband met de terminal blijven de uitsluitende verantwoordelijkheid van de leverancier van de terminal.