LENEN

Kredieten voor de aankoop van bedrijfsmaterieel

Grote of kleine investeringen in bedrijfsmaterieel? Bij ons vindt u de juiste financiering (onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag). En dat voor elke investering, van computer tot volautomatische drukpersmachine. Duik in ons aanbod en ontdek het krediet of de leasing die uw onderneming op het lijf geschreven is.

Krediet op Afbetaling

Houd uw spaargeld intact, uw budget in evenwicht en maak (toch) uw plannen waar dankzij het Krediet op Afbetaling. U bepaalt het leenbedrag, u spreekt uw spaargeld niet aan en u realiseert uw plannen in optimale omstandigheden.

Ontdek het Krediet op Afbetaling

Investeringskrediet

Financier grote investeringen in uw onderneming. Leen een vast bedrag voor een vaste periode en betaal alles aan het afgesproken ritme terug. U bepaalt looptijd, bedrag en aflossingswijze en u investeert wanneer het u past. Voor investeringen vanaf 2.500 euro.

Ontdek het Investeringskrediet

  • Financiële leasing

    Spreid de betaling voor materieel dankzij een financiële leasing. U spreekt uw spaargeld niet aan en u doet een spreiding van betaling en van btw.

    Ontdek Financiële leasing

  • Flexikrediet

    Financier investeringen op langere termijn aan scherpe rentevoeten. U bepaalt zelf het bedrag en de looptijd, u kunt tot 2 keer de terugbetalingsformule wijzigen, u profiteert van voordelige tarieven en u leent voor 1 tot 20 jaar. Voor investeringen vanaf 100.000 euro.

    Ontdek Flexikrediet

Persoonlijk advies bij uw krediet?

Graag een persoonlijk advies over de verschillende financieringen voor uw materieel? Kom dan zeker langs in een van onze kantoren bij u in de buurt. Onze Fintro-agenten staan paraat voor u.