Menu

Zelfstandigen

Mis geen enkele opportuniteit

Als zelfstandig ondernemer neemt u voortdurend nieuwe initiatieven. Een opportuniteit in zicht? Grijpt u ze of niet? Snel beslissen is de boodschap. Met ons specifieke aanbod voor zelfstandigen krijgt u doeltreffende en tegelijk eenvoudige oplossingen op maat.

Uw dagelijkse bankzaken efficiënt beheren

U krijgt alle tools die u nodig hebt om uw dagelijkse bankverrichtingen vlot en gemakkelijk uit te voeren. U beheert vanaf nu al uw inkomsten en uitgaven nog efficiënter.

Business Blue

Een rekening afgestemd op wat u als ondernemer vandaag nodig hebt. Business Blue is de meest complete rekening voor al uw specifieke behoeften als ondernemer. Meer weten?

Fintro Easy Banking Web

Vlot en eenvoudig al uw bankverrichtingen uitvoeren, waar en wanneer u maar wilt. Meer weten?

CASH-punten

Uw cash geld zet u liefst zo snel mogelijk op uw rekening. Stort uw eurobiljetten via een CASH IN-punt, elke dag van de week tussen 6u en 24u. Meer weten?

Betaalterminals

Ontdek ons ruime aanbod van vaste, draagbare en mobiele betaalterminals. Meer weten?

Financieringen

Wilt u een stap vooruit zetten met uw zaak? Dan kunt u alle steun gebruiken. Benut daarom de voordelen van onze financieringsmethodes maximaal:

Voorafbetaling belastingen

Uw belastingen voorafbetalen is niet altijd vanzelfsprekend. Maak gebruik van Bonifisc. U betaalt dit krediet in de loop van het jaar terug.

Investeringen

Met het oog op de toekomst investeert u bijvoorbeeld in een nieuwe machine, IT-materiaal of vastgoed. Dat doet u met een Krediet Op Afbetaling, Investeringskrediet, of Financiële Leasing.

Bedrijfsvoertuigen

Wilt u een bedrijfswagen kopen via een krediet? Dan kiest u uit Financiële Leasing, Renting of een Krediet Op Afbetaling.

Kasbehoeften

Wilt u uw bedrijfscyclus financieren? Of kampt u met een reeks onvoorziene kosten? Dan helpt een Kaskrediet of een Krediet Op Afbetaling u om die behoefte te dekken.