Menu

Ondernemers en ondernemingen: we zijn er voor u

Uw bank blijft bereikbaar

Bankieren waar en wanneer u wilt? U kunt rekenen op onze digitale oplossingen Fintro Easy Banking Web en App: via Fintro Easy Banking hebt u waar en wanneer u wilt toegang tot uw bank, ook op uitzonderlijke sluitingsdagen: controleer uw saldo, raadpleeg uw rekeninguittreksels, voer uw overschrijvingen uit ...

Hebt u een dringende vraag? Uw Fintro-agent is beschikbaar op afspraak, telefonisch of via een videogesprek, en dit van maandag tot vrijdag in de voormiddag tijdens de gewone openingsuren en in de namiddag op afspraak. Op zaterdag zijn de kantoren enkel in de voormiddag open op afspraak.

Voor de veiligheid van klanten én medewerkers kunnen we echter door de coronaviruspandemie nog steeds genoodzaakt zijn om in sommige regio’s (of in sommige steden/gemeenten) hiervan af te wijken.

Hebt u nog geen afspraak? Maak er een, dat is zo gebeurd:

  • Door telefonisch contact op te nemen met uw Fintro-agent
  • via het formulier op Fintro Easy Banking Web

Hebt u nood aan advies? Uw Fintro-agent is beschikbaar op afspraak, telefonisch of via een videogesprek, en dit van maandag tot vrijdag tijdens de gewone openingsuren.

Maatregelen voor professionele kredieten

Einde verlenging uitstel van terugbetaling voor kredieten

Sinds 30 juni 2021 kan geen betalingsuitstel voor professionele kredieten meer aangevraagd worden onder toepassing van het charter omdat de regering een einde maakte aan de versoepelingsmaatregelen.

Een vraag over betalingsuitstel van uw woonkrediet? Alle praktische details vindt u hier .

Hebt u een vraag die geen verband houdt met het betalingsuitstel? Wilt u een afspraak op afstand maken?

Uw Fintro-agent is beschikbaar per telefoon of videogesprek, op afspraak, tijdens de gebruikelijke openingsuren van het kantoor.

Nieuwe aanvragen van kredieten

De koninklijke besluiten van 14/04/2020 en 20/07/2020 geven de banken de mogelijkheid om, onder specifieke voorwaarden, nieuwe kredieten te verstrekken aan zelfstandigen, kmo’s en bedrijven die liquiditeitsproblemen ondervinden tijdens de coronacrisis.

Wenst u een kredietaanvraag in te dienen? Met deze simulatie in Excel kunt u snel uw liquiditeitstekort en uw kredietbehoefte berekenen.

Voor meer informatie: neem contact op met uw Fintro-agent.

Subsidies

Overheidssteun voor ondernemers en ondernemingen

Het coronavirus treft niet alleen de samenleving maar heeft ook een sterke economische impact op zowat alle ondernemers, ondernemingen en sectoren. Uw bank maakt u graag wegwijs in het kluwen van lokale, nationale en internationale subsidies en steunmaatregelen, die deze impact draagbaar moeten maken.

Onze oplossingen voor online en mobiel bankieren

Contactloos betalen

Gezien de huidige context is contactloos betalen heel belangrijk. Uw klant betaalt u door zijn debet- of kredietkaart vlakbij uw terminal te houden. Als hun aankoop een bepaald bedrag niet overschrijdt, hoeven ze niet eens het toetsenbord van uw terminal aan te raken om hun pincode in te voeren. Zero contact.

Vandaag is het ook mogelijk om contactloos te betalen met een smartphone en een smartwatch. Al wat u nodig hebt is een betaalterminal. Welke contactloze betaalmethoden biedt u uw klanten aan?

Vind uw Fintro-agent

U vindt steeds een Fintro-agent in uw buurt

Vul het postcode nummer in