DAGELIJKS BANKIEREN

Vennootschappen

PRAKTISCH

Beheer uw vennootschap

Bij het runnen van een vennootschap komt heel wat kijken. U moet klanten, personeel en leveranciers tevreden houden. Ook de financiële kant vraagt uw aandacht.

UW VOORDELEN

Met een betrouwbare zakenpartner

Met een betrouwbare strategische zakenpartner als Fintro BNP Paribas Fortis staat u sterker. We bieden u verschillende diensten aan op uw maat.

MEER INFO

We staan voor u klaar

Uw Fintro agent staat altijd voor u klaar. Samen met een team van experten reikt hij of zij u de beste bescherming en de juiste financiële oplossingen aan.

Uw dagelijkse bankzaken efficiënt beheren

U krijgt alle tools die u nodig hebt om uw dagelijkse bankverrichtingen vlot en gemakkelijk uit te voeren. U beheert vanaf nu al uw inkomsten en uitgaven nog efficiënter.

Business Blue

Business Blue pack afgestemd op wat u als ondernemer vandaag nodig hebt om uw activiteiten te beheren. 

Bankieren op afstand

Regel uw dagelijkse bankzaken en liquiditeiten makkelijk online, waar u ook bent.

Alles over online bankieren

Betaalterminals

Ontdek ons ruime aanbod van vaste, draagbare en mobiele betaalterminals.

Meer over betaalterminals

Financieringen

Wilt u een stap vooruit zetten met uw onderneming? Onze kredietvormen kunnen u daarbij helpen.

Voorafbetaling belastingen

Uw belastingen voorafbetalen is niet altijd vanzelfsprekend. Maak gebruik van Bonifisc. U betaalt dit krediet in de loop van het jaar terug.

Investeringen

Met het oog op de toekomst investeert u bijvoorbeeld in nieuwe machines, IT-materiaal of gebouwen. Dat doet u met een Krediet Op Afbetaling, Investeringskrediet, of Financiële Leasing.

Bedrijfsvoertuigen

Wilt u een bedrijfswagen kopen via een krediet? Dan kiest u uit Financiële Leasing, Renting of een Krediet Op Afbetaling.

Kasbehoeften

Wilt u uw bedrijfscyclus financieren? Of kampt u met een reeks onvoorziene kosten? Dan kan een Kaskrediet, Straight loan of een Krediet Op Afbetaling u helpen om die behoefte te dekken.