DAGELIJKS BANKIEREN

De bank voor zelfstandigen

Als zelfstandig ondernemer neemt u voortdurend nieuwe initiatieven. Een opportuniteit in zicht? Grijpt u ze of niet? Snel beslissen is de boodschap. Met ons specifieke aanbod voor zelfstandigen krijgt u doeltreffende en tegelijk eenvoudige oplossingen op maat en mist u geen enkele opportuniteit. 

Uw dagelijkse bankzaken efficiënt beheren

Bij ons krijgt u alle tools die u nodig hebt om uw dagelijkse bankverrichtingen vlot en gemakkelijk uit te voeren. U beheert vanaf nu al uw inkomsten en uitgaven nog efficiënter.

Business Blue

Een rekening afgestemd op wat u als ondernemer vandaag nodig hebt. Business Blue is de meest complete rekening voor al uw specifieke behoeften als ondernemer.  

Fintro Easy Banking Web

Met Fintro Easy Banking Web voert u vlot en eenvoudig al uw bankverrichtingen uit, waar en wanneer u maar wilt.   

CASH-punt

Uw cash geld zet u liefst zo snel mogelijk op uw rekening. Stort uw eurobiljetten via een CASH-punt, elke dag van de week tussen 6u en 24u. 

Betaalterminals

Ontdek ons ruime aanbod vaste, draagbare en mobiele betaaltermils.

Financieringen

Wilt u een stap vooruit zetten met uw zaak? Dan kunt u alle steun gebruiken. Benut daarom maximaal de voordelen van onze financieringsmethodes. 

Voorafbetaling belastingen

Uw belastingen voorafbetalen is niet altijd vanzelfsprekend. Maak gebruik van Bonifisc. U betaalt dit krediet in de loop van het jaar terug. 

Investeringen

Met het oog op de toekomst investeert u bijvoorbeeld in een nieuwe machine, IT-materiaal of vastgoed. Dat doet u met een Krediet Op Afbetaling, Investeringskrediet, of Financiële Leasing.

Bedrijfsvoertuigen

Wilt u een bedrijfswagen kopen via een krediet? Dan kiest u uit Financiële Leasing, Operationele Leasing of een Krediet Op Afbetaling.

Fintro denkt mee met u

Hoe zet u uw vermogen optimaal in voor uw zaak, maar ook voor uw privéleven? Uw Fintro-agent  en onze experten staan voor u klaar. Om de oplossing aan die u nodig hebt. Bijvoorbeeld voor: 

  • het optimaal beheer van uw totaal vermogen 
  • de overgang naar een vennootschap 
  • fiscale optimalisatie 
  • de opbouw van uw pensioen 

Maak vandaag nog een afspraak en krijg advies op maat van uw professionele én uw persoonlijke activiteiten. Contacteer ons