LENEN

Eén maand operationele leasing gratis* dankzij Arval

Rij met een gerust hart dankzij uw nieuwe leasewagen.

De voordelen van operationele leasing

Met een operationele leasing huurt u uw bedrijfsvoertuig voor een vaste maandelijkse prijs, waarin alles is inbegrepen: onderhoud, uitgebreide verzekeringen***, bijstand, pechverhelping, een vervangwagen, enz. U hoeft enkel de sleutel om te draaien en te rijden... En op het einde van het contract neemt Arval uw voertuig over en zorgt voor de verkoop.

Nu één maand leasing gratis*

 1. Maak een afspraak bij uw Fintro-kantoor
 2. Vraag uw dealer om een gedetailleerde configuratie en een offerte voor het voertuig waarin u geïnteresseerd bent (teken nog geen bestelformulier).
 3. Tijdens uw afspraak uw Fintro-agent een leasevoorstel opstellen op basis van de offerte die u hebt ontvangen.
 • Tesla Model Y RWD

  • 649 € BTW excl./maand
  • 10.000km/jaar -
  • 60 maanden
  • Voorschot € 3.000 excl.BTW
  • 1 maand leasing gratis*!

  Maak een afspraak

 • BMW iX1 eDrive20

  • 595 €  BTW excl./maand
  • 10.000km/jaar -
  • 60 maanden
  • Voorschot € 3.000 excl.BTW
  • 1 maand leasing gratis*!

  Maak een afspraak

 • Audi Q4 e-tron 45 Attraction

  • 699 € BTW excl./maand
  • 10.000km/jaar -
  • 60 maanden
  • Voorschot € 3.000 excl.BTW
  • 1 maand leasing gratis*!

  Maak een afspraak

 • Volvo EX30 Single Motor Core

  • 479 € BTW excl./maand
  • 10.000km/jaar -
  • 60 maanden
  • Voorschot € 3.000 excl.BTW
  • 1 maand leasing gratis*!

  Maak een afspraak

 • BMW 3 series Touring 320e

  • 785 € BTW excl./maand
  • 10.000km/jaar -
  • 60 maanden
  • Voorschot € 3.000 excl.BTW
  • 1 maand leasing gratis*!

  Maak een afspraak

 • Heeft u liever een andere wagen?

  Om het even welk merk of model:

  • nu 1 maand leasing gratis*!

  Kies uw wagen

Concreet

Uw offerte, onze expertise, uw beslissing

1

Vraag een offerte

Maak een afspraak bij uw Fintro-kantoor.

2

Bezorg deze aan ons

Vraag uw dealer om een gedetailleerde configuratie en een offerte voor het voertuig waarin u geïnteresseerd bent (teken nog geen bestelbon).

3

Ontvang een leasing voorstel op maat

Tijdens uw afspraak zal uw Fintro-agent een leasevoorstel opstellen op basis van de offerte die u hebt ontvangen.

Wettelijke informatie

*De actie "1 maand gratis" is geldig van 27/11/2023 tot en met 14/01/2024 en vormt geen aanbod. Deze actie betreft nieuwe voertuigen die besteld moeten worden voertuigen die op voorraad zijn. Deze actie wordt aangeboden op Operationele Leasing, dit is een operationele leasing op lange termijn van voertuigen, zonder aankoopoptie, aan professionelen, aangeboden door de verhuurder, Arval Belgium NV gevestigd te Ikaroslaan 99, 1930, Zaventem, Brussel RPM BTW BE 0436.781.102, www.arval.be , retail@arval.be , met tussenkomst van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, B-1000 Brussel, Brussel RPM BTW BE 0403.199.702. (etc.)

Algemene voorwaarden voor de toepassing van de actie :

 1. Deze actie is voorbehouden aan professionele klanten (zelfstandigen, vrije beroepen en KMO's) van Fintro, gevestigd in België. Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV.
 2. Een aanvraag voor een Operationele Leasing moet verstuurd worden naar Arval Belgium NV tijdens de duur van de actie, van 27/11/2013 tot en met 14/01/2024.
 3. Een Leasingcontract zal pas worden afgesloten na aanvaarding van uw aanvraag door de Leasinggever, Arval Belgium NV, en zal steeds onderworpen zijn aan haar algemene voorwaarden voor operationele leasing van voertuigen op lange termijn.

Toepassingsvoorwaarden van de actie:

 1. De actie bestaat uit een korting op de prijs van een maandelijkse huur, beperkt tot het bedrag van de maandelijkse huur, met een maximum van 750 euro exclusief btw. Dit houdt in dat u een creditnota ontvangt op uw tweede maandelijkse huurfactuur, waarbij de korting wordt toegepast op de maandelijkse huur.
 2. De klant doet een vooruitbetaling aan Arval, dan betekent dit dat de betaling van dit bedrag resulteert in een vermindering van het bedrag van de maandelijkse huur gedurende de hele looptijd van de huurovereenkomst. De vooruitbetaling is geen ‘voorschot’ noch  een ‘waarborg’. Bij een voortijdige beëindiging van de huurovereenkomst, wordt het bedrag van de vooruitbetaling niet aan u terugbetaald, behoudens in bepaalde gevallen (die gespecificeerd  zijn in de voorwaarden inzake de vooruitbetaling). De korting zal dus worden toegepast op de maandelijkse huurprijs die wordt berekend nadat rekening is gehouden met de vooruitbetaling. Dit betekent dat als de prijs van de maandhuur, na toepassing van de vooruitbetaling, lager of gelijk is aan 750 euro exclusief btw, u een creditnota ontvangt op de tweede maandhuurfactuur voor het bedrag van de maandhuur, zodat u geen factuur ontvangt. Als de maandhuur, na toepassing van de vooruitbetaling, meer dan 750 euro exclusief btw bedraagt, passen wij een korting van 750 euro exclusief btw toe op uw tweede maandhuurfactuur (zie onderstaand voorbeeld).

  Voorbeeld: 10.000 km, contract van 60 maanden, maandelijkse huurprijs van € 1.000 excl. btw. De klant wenst een voorschot van 3.000 euro exclusief btw te betalen alvorens het voertuig te bestellen. De nieuwe maandelijkse huurprijs is 950 euro exclusief btw.

  De klant ontvangt:

  - Een eerste factuur voor de maandelijkse huurprijs van 950 euro exclusief btw.

  - Een tweede factuur voor de toepassing van de kredietnota voor een maximumbedrag van 750 euro. De klant krijgt dan een factuur van 200 euro (950€-750€).

 3. **De maandelijkse huurprijs wordt berekend volgens de contractuele looptijd (tussen 25 en 60 maanden) en het overeengekomen aantal kilometers per jaar, en omvat : onderhoud, herstellingen, onbeperkt zomer- en winterbanden (bij normaal gebruik/slijtage), verkeersbelasting (BiV), wegenbelasting, afschrijving en intresten, Europese hulpdienst, vervangwagen in geval van immobilisatie gedurende meer dan 24 uur, Perfecta service (overname door Arval Belgium NV van het risico van schade aan het voertuig, totaal verlies of diefstal) met eigen risico (forfaitair bedrag) te betalen door de huurder en verzekering***.

Niet inbegrepen in de maandelijkse huurprijs: energie- en/of brandstofkosten en verkeersboetes. CO2-niveaus zijn ook indicatief en afhankelijk van de gekozen opties en/of gegevens van de fabrikant. Aan het einde van het contract wordt een kilometerberekening uitgevoerd tegen de laatst contractueel overeengekomen prijs. In geval van vroegtijdige beëindiging van de lease wordt een forfaitair bedrag gefactureerd dat wordt berekend op basis van de laatste dagprijs (zoals contractueel overeengekomen).

(***) De verzekering burgerlijke aansprakelijkheid, de rechtsbijstandsverzekering en de bestuurdersverzekering zijn in de maandelijkse huurprijs inbegrepen wanneer ze door Arval Belgium nv worden afgesloten, in naam en voor rekening van de huurder. Arval Belgium nv is geregistreerd als nevenverzekeringstussenpersoon bij de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA – www.FSMA.be) onder het nummer 047238. U kunt deze verzekeringen ook afsluiten bij een verzekeraar naar keuze. De BA-verzekering is wettelijk verplicht.

De geraamde levertermijn van de wagen hangt af van de beschikbaarheid bij de constructeur en/of invoerder en/of van de uitrusting en/of de gekozen configuratie.

Arval Belgium nv kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de onjuistheid van de informatie in dit document. De afgebeelde foto’s zijn ter illustratie en kunnen mogelijk afwijken van de ter verhuring aangeboden wagens.

Reclamecatalogus enkel geldig van 27 november 2023 tot en met 31 december 2023 of zolang de voorraad strekt. Operationele huur is voorbehouden aan professionele klanten (zelfstandigen, vrije beroepen en kmo's) van Fintro. Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV. Deze reclamecatalogus vormt geen aanbod en is niet bindend of contractueel. Een huurovereenkomst wordt slechts gesloten na aanvaarding van uw dossier door de verhuurder Arval Belgium nv, en zal steeds onderworpen zijn aan de algemene voorwaarden voor de operationele verhuring van voertuigen op lange termijn.

Leasinggever: ARVAL Belgium SA, Ikaroslaan 99, 1930 Zaventem – RPM Brussel – BTW BE 0436.781.102.

Onder voorbehoud van acceptatie van uw aanvraag