Menu

Wij gaan ver voor u en uw bedrijf

Onze Fintro-agenten, zowel ondernemer als bankier.

Plannen, investeren, bijsturen, soms improviseren, … Als ondernemer gaat u tot het uiterste voor uw klanten en uw zaak. Van uw bankier verwacht u hetzelfde, en volledig terecht!

Waarom Fintro-bankagenten op dat vlak een streepje voor hebben? Het zijn zelfstandigen, ondernemers net als u, die het klappen van de zweep kennen. Zo weten ze zich perfect in uw situatie in te leven en bieden ze advies of oplossingen die u écht vooruithelpen. Dat ervaren onze klanten elke dag opnieuw – een ervaring die ze graag met u delen. Op deze pagina ontdekt u hun verhalen.

Onze ondernemersklanten getuigen

Leentje loves light

Mijn handelsmerk als fotografe? In één woord: verbinden. Een connectie maken, de mensen die ik portretteer leren kennen en een vertrouwensband met hen opbouwen. Dat levert de beste beelden op. Techniek en materiaal spelen natuurlijk een rol, maar voor spontane foto’s die echte emotie uitstralen is die persoonlijke ‘klik’ cruciaal.

Diezelfde focus op verbinding vind ik bij mijn Fintro-kantoor in Leuven. Ik kan er terecht bij een team van vertrouwde gezichten, mensen die me kennen als onderneemster en daardoor haarscherp inzoomen op de oplossingen die ik nodig heb. Dat was al het geval toen ik in 2011 mijn eerste stappen zette in het vak, en dat blijft zo nu ik ook coaching, workshops en online trainingen aan mijn aanbod heb toegevoegd.

Zo’n persoonlijke aanpak en een organisch groeiende relatie vind je enkel bij een kleinere bank, daar ben – en blijf – ik van overtuigd.

Leentje S. - Leentje loves Light, Pellenberg

Slagerij Maertens

Als slager ben je altijd afhankelijk van anderen voor je bevoorrading. Er zijn dan wel allerlei tests, regels en labels, maar eigenlijk heb je nooit de volledige controle over de kwaliteit van je product. Daarom beslisten we twee jaar geleden om zelf runderen te gaan kweken. Onze keuze viel op Blonde d’Aquitaine, een Frans runderras dat bekendstaat om zijn hoogwaardig vlees.

Mede dankzij de steun van Rony, onze Fintro-agent, wisten we een stukje Zuienkerkse polder om te toveren tot een volwaardig veebedrijf. Sindsdien beheren we de hele keten zelf, van het telen van de gewassen waarmee we onze dieren voederen tot de verkoop aan de consument. Zo houden we de keten kort en kunnen we in elke schakel onze expertise en personal touch leggen.

De reden waarom we kozen voor Rony en zijn team? Hun persoonlijke aanpak en de drive om net als wij voor topkwaliteit te gaan tijdens het hele proces, van A tot Z. Dat hij altijd bereid is een stapje verder te gaan dan de concurrentie, helpt natuurlijk ook!

Bart en Lore - Slagerij Maertens, Brugge

Fietsbarak

Als kind sleutelde ik al graag aan fietsen, later deed ik herstellingen voor vrienden en familie. Zo rijpte het idee om van mijn hobby mijn beroep te maken. Aanvankelijk vanuit een barak achter in mijn tuin, sinds eind vorig jaar in een eigen winkel en atelier.

Gunther, mijn Fintro-agent, stond mee aan de start. Ik ging bij hem aankloppen omdat zijn kantoor in Muizen ligt, en ik het belangrijk vind om met andere ondernemers uit de buurt samen te werken. Deels uit principe, maar vooral omdat enkel zo iemand écht in staat is om in te schatten welke mogelijkheden er zijn op zakelijk vlak. En dat maakt voor mij alle verschil.

Maar los daarvan vormen we gewoon een goeie tandem. We zijn allebei heel hands-on. Ik kom met plannen en ideeën, hij kent mijn visie en voegt er zijn financiële en lokale kennis aan toe. Of geeft me een duwtje in rug, bijvoorbeeld om de stap te zetten en een eigen pand aan te kopen, of toen Corona voor een hobbelig parcours dreigde te zorgen. Kortom: hij is mijn bankier én ploegmaat.

Kris T. - Fietsbarak, Muizen

Infinytec

Als kind leek ik niet echt voorbestemd voor een carrière als elektricien, al heeft verlichting me altijd geboeid (het is het eerste dat ik bekijk als ik ergens binnenkom). Op de lagere school tekende ik zelfs al een mannetje dat een gloeilamp aan het indraaien was! Uiteindelijk volgde ik een avondcursus elektriciteit en kon ik van mijn passie mijn beroep maken. Ik heb me gespecialiseerd in de installatie van sfeerverlichting op maat, zowel binnen als buiten. Daarbij laat ik me altijd leiden door wat de klant in gedachten heeft.

Klant worden bij Fintro was niet echt mijn eigen keuze – ik ben mijn agent gevolgd toen hij van een andere bank overstapte naar Fintro. Ik ben mee verhuisd omdat ik  een vertrouwensrelatie op lange termijn verkies. De eerlijkheid gebiedt me wel te zeggen dat mijn agent ook familie van me is. En dat past ook perfect in het plaatje: bij Fintro vind je effectief die familiale sfeer die vaak ontbreekt bij andere banken.

Ik ben nog niet zo heel lang klant bij Fintro, maar tot nu toe verloopt alles prima. De service is uitstekend en beantwoordt volledig aan mijn verwachtingen en behoeftes. Gezien onze familieband is het niet onlogisch dat mijn agent me kent, maar die nauwe band is er ook op professioneel vlak. We houden zakelijk en privé wel strikt gescheiden - business is business. Voor mij vat dit de Fintro-aanpak perfect samen: een solide professionele relatie in een familiale sfeer.

Gauthier V.D. - Infinytec, Gembloux

Ons ondernemersaanbod

Van professionele rekeningen over financieringen tot een uitgebreid gamma betaalsystemen – bij Fintro vindt u een compleet aanbod voor uw zaak. Snel, efficiënt en gebruiksvriendelijk. Zo houdt u de handen vrij voor wat u het liefste doet: ondernemen!

Vind de Fintro-agent in uw buurt

Vul het postcode nummer in