Menu

Cash

Geld opnemen met uw Fintro-debetkaart

  • Standaard kan u tot 625 euro per verrichting en tot 1.250 EUR per week opnemen aan een Fintro-bankautomaat.
  • Bedragen tussen 1.250 en 7.000 EUR: verhoog de limiet van je bankkaart en neem het geld op aan een Fintro-bankautomaat.
  • Bedragen vanaf 7.000 EUR: geef vooraf uw gegevens en het bedrag dat u wilt opnemen door aan uw Fintro/BNP Paribas Fortis automaat waaraan uw rekeningen verbonden zijn. U neemt dan het geld op de afgesproken datum op aan het loket.

Reis naar het buitenland gepland?

Snel en makkelijk aan vreemde valuta geraken? Neem contact op Fintro-kantoor.
De Maestro-functie van uw debetkaart gebruiken buiten Europa?

U kunt zelf kiezen of u uw debetkaart activeert of deactiveert voor een bepaalde regio. U regelt dit helemaal zelf in Fintro Easy Banking App, de wijzigingen gaan dan onmiddellijk in, ook in het buitenland. Wilt u dit toch liever door ons laten uitvoeren? We helpen u graag! Kom langs in ons kantoor.

Makkelijker geld storten met Cash deposit

In een Cash Deposit automaat kunt u eurobankbiljetten deponeren. De automaat telt die en stort het bedrag de dag zelf op de gekozen rekening.

  • Toegankelijk van 6 uur ‘s ochtends tot 23 uur ‘s avonds, 7 dagen op 7.
  • U kan maximaal 150 biljetten per keer storten maar u kunt uiteraard meerdere stortingen na elkaar uitvoeren.
  • Zeker en snel: U hoeft het geld niet te sorteren, de automaat gaat hun geldigheid na en vraagt u het bedrag te bevestigen. U krijgt vervolgens een ontvangstbewijs. Uw storting verschijnt de dag zelf op uw rekening.
  • Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de Cash Deposit machine, u kan dus zoveel stortingen doen als u wil.

Andere cashbehoeften?

Uw petekind treedt in het huwelijksbootje en u wilt hem een bedrag in specifieke coupures schenken? Uw kleinkind wilt zijn overvolle spaarvarken op een rekening storten? Contacteer uw Fintro-kantoor zodat zij u de gepaste oplossing kunnen voorstellen.