Menu

Fintro Easy Banking Business

Fintro Easy Banking Business. Internetbankieren met een meerwaarde.

Een betaling uitvoeren, uw rekeningen nakijken, uw beleggingen beheren, uw rekeninguittreksels afdrukken of een contract afsluiten? Fintro Easy Banking Business, de online applicatie voor professionals, geeft u allerlei troeven die u het leven gemakkelijker maken.

Fintro Easy Banking Business in 10 voordelen

  1. U voegt zoveel gebruikers toe als u wilt, en als beheerder bepaalt u de bewegingsvrijheid van elke gebruiker.
  2. U hebt het volledige beheer van uw derdenrekeningen in handen: rekeningen openen en opzeggen, saldo's consulteren en alle inherente transacties uitvoeren. Bankgaranties aanvragen gaat al even snel en vlot.
  3. Als vrij beroep beheert u eenvoudig derdenrekeningen, voorlopige administratie en studierekeningen in een toegewijde omgeving.
  4. U vereenvoudigt uw internationale transacties, met name dankzij de SEPA Direct Debit-functie. Daarmee beheert u bijvoorbeeld uw domiciliëring voor invorderingen.
  5. De limieten qua overdracht en terugtrekking zijn zo ingesteld dat ze nooit een rem zetten op het goede verloop van uw professionele en commerciële activiteiten.
  6. U kunt 18 maanden geschiedenis raadplegen voor al uw rekeningen. Zo spoort u moeiteloos betalingen en andere transacties op.
  7. U kan de historiek van uw kredietkaarten 18 maanden terug in de tijd naar wens instellen om zo hun gebruik optimaal te analyseren en eventueel aan te passen.
  8. U creëert een CODA-bestand dat u vervolgens kan integreren in compatibele software. Op die manier vergemakkelijkt u uw boekhouding.
  9. U beschikt over de mogelijkheid om online diverse simulaties uit te voeren en aanvragen in te dienen, zoals voor een Bonifisc of Straight loan.
  10. U geniet van een verhoogde beveiliging dankzij het gebruik van de meest vooruitstrevende technologie op het vlak van bankbeveiliging.

Veiligheid, snelheid en flexibiliteit

U wilt dat uw onderneming en uw professionele activiteit slagen? Dan is het belangrijk dat u flexibel inspeelt op de behoeften van uw klanten, snel reageert en kan werken in een beveiligde omgeving.

Die kenmerken vindt u terug in Fintro Easy Banking Business, een bankapplicatie die we speciaal ontwikkeld hebben voor professionals. U weet dat uw banktransacties, het kapitaal van uw onderneming en uw investeringen voortdurend gecontroleerd worden.

Die wetenschap zorgt ervoor dat u tijd wint. En die tijd kan u vervolgens investeren in uw core business.

Betaalbaar en toegankelijk

Inschrijven op Fintro Easy Banking Business? Dat is gewoon gratis. Het enige wat u betaalt, is uw Fintro Easy Banking Business-debetkaart. Maar ook die krijgt u tegen een voordelig tarief: 6 euro (exclusief btw) per kaart en per trimester.

Interesse in Fintro Easy Banking Business? Klik hier.

Meer weten

Wilt u hierover meer weten?