Menu

Beleggen met kapitaalbescherming

Een belegging met meer zekerheid

Is zekerheid doorslaggevend wanneer u belegt? Kies dan voor kapitaalbescherming. U belegt uw geld voor een bepaalde periode. In ruil daarvoor ontvangt u mogelijk een vast of variabel rendement, op regelmatige tijdstippen (coupons) of op de eindvervaldag. Afhankelijk van de gekozen formule krijgt u op de einddatum van uw belegging het bedrag dat u hebt ingelegd (zonder kosten) volledig of voor het grootste deel terug. Soms kunt u zelfs kiezen hoeveel u terugbetaald wordt.

100% kapitaalbescherming

Uw kapitaal (zonder kosten) is op de eindvervaldag volledig beschermd. Bij bepaalde beleggingen weet u zelfs vooraf precies hoeveel uw belegging zal opbrengen.

Minder zekerheid voor meer potentieel

Uw ingelegde kapitaal (zonder kosten) is op de eindvervaldag geheel of voor het grootste deel beschermd. Uw potentieel rendement is variabel, maar ligt potentieel ook hoger. Het kan verschillende vormen aannemen: een combinatie van een vaste en variabele rente of een terugbetalingspremie op de eindvervaldag.

U bent nog nieuw in de beleggingswereld?

U hebt misschien al een pensioenspaarfonds of staatsbon, maar u voelt zich nog niet klaar om uw beleggingen naar het volgende niveau te tillen. Zorg dat uw financiële basis goed zit en ontdek of u klaar bent om verder te beleggen.