Menu

Flexinvest

Start heel eenvoudig met beleggen

Beleggen kan al vanaf 30 euro per maand. Laat uw spaargeld niet liggen, het kan heel eenvoudig, in geen tijd belegt u automatisch het door u gekozen bedrag. U wilt weten wat de mogelijke opbrengsten zijn? Maak een simulatie, vergelijk met de opbrengsten van een spaarrekening en open een plan.

Beleggen was nog nooit zo gemakkelijk

Bekijk het filmpje over Flexinvest. Klik op de pijl op de foto en ontdek in één minuut hoe gemakkelijk het is om te starten met beleggen.

BELEGGEN ZOALS U HET WILT

Vanaf 30 euro per maand

Beleggen doet u al vanaf slechts 30 euro per maand, ook grotere bedragen zijn mogelijk. U kiest zelf het bedrag en u wijzigt, pauzeert en stopt wanneer u het wilt. Beleggen is er voor iedereen, start vandaag nog!

Volgens uw voorkeur

Voorzichtig, evenwichtig of gedurfd? Beleggen doet u volgens uw wensen. U kiest uit onze drie fondsen in het totale aanbod en aan de hand van deze keuze bepaalt u het risico van uw belegging. Dat hebt u helemaal in de hand!

Gemakkelijk online inschrijven

Inschrijven was nog nooit zo gemakkelijk, dat doet u online. U kunt ook perfect uw belegging opvolgen in Fintro Easy Banking Web en Fintro Easy Banking App. U weet precies waar u aan toe bent met uw beleggingsplan. Zo eenvoudig is het!

Maatschappelijk verantwoord beleggen

Vandaag staat onze planeet en haar bewoners voor talrijke uitdagingen: denk maar aan armoede, vervuiling, klimaatverandering, maar ook sociale en ethische vraagstukken … Al deze thema’s raken ons allen.

U kunt kiezen uit drie fondsen uit ons aanbod die rekening houden met deze thema’s, maatschappelijk verantwoord beleggen dus. Met uw keuzes  maken wij samen het verschil voor onze planeet en onze gezamenlijke toekomst.

KOSTEN EN BELASTINGEN VAN HET BELEGGINGSPLAN

Hoeveel kost dit beleggingsplan?

Het beleggingsplan is gratis, ook de stopzetting. U betaalt wel instapkosten elke keer u een bedrag in uw gekozen fonds belegt: maximaal 2,50 procent op het belegde bedrag. De lopende kosten zijn elk jaar verschillend en worden ingehouden op de waarde van het fonds.

Waarom moet u instapkosten betalen?

Deze kosten betaalt u als u één of meerdere deelbewijzen van een fonds aankoopt. De bank rekent deze  kosten aan voor de commercialisering en de professionele ondersteuning die u krijgt als u inschrijft op een fonds.

Moet u belasting betalen?

Roerende voorheffing: bepaalde fondsen kunnen voor meer dan 10 procent in schuldvorderingen belegd zijn. Bij de verkoop van deze fondsen betaalt u hierdoor 30 procent roerende voorheffing op de meerwaarde van deze schuldvorderingen, dus op slechts een deel  van uw eventuele totale meerwaarde.

Taks op beursverrichtingen (TOB): u betaalt geen TOB bij instap. Bij uitstap - als u dus verkoopt - betaalt u 1,32 procent  TOB voor kapitalisatiedeelbewijzen met een maximum van 4.000 euro. Deze taks betaalt u op de waarde van uw belegging op het moment van de verkoop. Deze informatie geldt voor de gewone belegger in België en kan later nog wijzigen.

Lees meer over beleggen

U wilt meer weten over beleggingen? Ontdek de verschillende soorten beleggingen  en de tarifering van de voornaamste effectenverrichtingen(pdf).